Мрачна тайна и неумолимо зло превръщат безгрижно "Нощно плуване" в адски кошмар

Много от нас са се изкушавали от идеята (или мечтата) за освежаващо, отпускащо или терапевтично вечерно плуване в познатите и сигурни води на домашния басейн. Този януари обаче нощното къпане е строго забранено! 
 
След големия успех на "М3ГАН", две от най-големите имена в модерния хорър жанр – Джеймс Уан ("Убийствен пъзел", "Коварен капан", "Заклинанието", "Злокобен") и Джейсън Блум ("Хелоуин", "Невидимия", "Черният телефон") отново обединяват сили и ни предизвикват да се гмурнем в мрачните дълбини на свръхестествения ужас с новия смразяващ хорър "Нощно плуване".
 
 
Създаден по едноименния късометражен филм от 2014, "Нощно плуване" разказва за Рей Уолър – играч от Висшата бейзболна лига, който е принуден да се пенсионира преждевременно, поради дегенеративно заболяване. Тайно надявайки се един ден все пак да се завърне в професионалния спорт, Рей убеждава дълбоко загрижената си съпруга Ийв, че басейнът в задния двор на новия им дом ще бъде перфектна забава за двете им деца Изи и Елиът, както и идеална възможност за провеждане на неговата физиотерапия. Но мрачна тайна от миналото на къщата ще завлече Рей и семейството му към дъното, в бездната на неописуем и смъртоносен ужас.
 
 
Първият трейлър на "Нощно плуване" разкрива изпълнената с огромно напрежение, смразяваща атмосфера на филма, без да разбулва естеството на кръвожадното, свръхестественото зло в центъра на историята. Какво точно представлява то и колко висока ще бъде цената, която ще платят семейство Уолър, ще разберем само в кината от 5 януари. Едно е сигурно – Джеймс Уан и Джейсън Блум са сътворили поредния хорър трилър, който няма да остави равнодушни зрителите без значение дали се фенове на жанра, или не. 
 
Къпането е забранено с "Нощно плуване" от 5 януари само в кината. 
 

Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash