Джордж и Амал Клуни блестят във Венеция

Джордж Клуни и съпругата му Амал попаднаха в обективите на папараците по време на разходка във Венеция.

Както предполагат западните медии, двойката е летяла за откриването на 80-ия филмов фестивал във Венеция. За съжаление тази година много звезди няма да се появят на червените килими заради стачката на актьорите в Холивуд: забранено е също така да се рекламират снимки на участващите в стачката.

Звездното семейство ще отпразнува деветата годишнина от сватбата си през септември. Интересно е, че преди да срещне Амал, Джордж е бил заклет ерген и дори се е зарекъл никога да не се жени. Двойката има две деца: близнаците Ела и Александър.

Амал Клуни е висококвалифициран международен юрист и ръководител на съвместната със съпруга ѝ фондация за човешки права "За справедливост".

Това е 80-тото издание на най-стария кинофестивал. Въпреки стачката, на форума ще бъдат показани 23 филма. От тях най-много са американските продукции - 7. Те ще се състезават за престижната награда "Златен лъв".

Премиерата си ще имат най-новите филми на режисьори като Брадли Купър, Йоргос Лантимос, Дейвид Финчър, Майкъл Ман, София Копола и други.

Дългоочкавана е биографичната лента "Ферари", в която играят Адам Драйвър в ролята на италианския автомобилен производител Енцо Ферари и Пенелопе Крус в ролята на неговатасъпруга.


Свързани новини

След две години чакане

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

21.05.2024

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024


flash