Джордж и Амал Клуни блестят във Венеция

Джордж Клуни и съпругата му Амал попаднаха в обективите на папараците по време на разходка във Венеция.

Както предполагат западните медии, двойката е летяла за откриването на 80-ия филмов фестивал във Венеция. За съжаление тази година много звезди няма да се появят на червените килими заради стачката на актьорите в Холивуд: забранено е също така да се рекламират снимки на участващите в стачката.

Звездното семейство ще отпразнува деветата годишнина от сватбата си през септември. Интересно е, че преди да срещне Амал, Джордж е бил заклет ерген и дори се е зарекъл никога да не се жени. Двойката има две деца: близнаците Ела и Александър.

Амал Клуни е висококвалифициран международен юрист и ръководител на съвместната със съпруга ѝ фондация за човешки права "За справедливост".

Това е 80-тото издание на най-стария кинофестивал. Въпреки стачката, на форума ще бъдат показани 23 филма. От тях най-много са американските продукции - 7. Те ще се състезават за престижната награда "Златен лъв".

Премиерата си ще имат най-новите филми на режисьори като Брадли Купър, Йоргос Лантимос, Дейвид Финчър, Майкъл Ман, София Копола и други.

Дългоочкавана е биографичната лента "Ферари", в която играят Адам Драйвър в ролята на италианския автомобилен производител Енцо Ферари и Пенелопе Крус в ролята на неговатасъпруга.


Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash