Най-ужасяващият убиец се завръща за нови жертви в "Убийствен пъзел Х"

Нима има нещо по-ужасяващо от психопат с кауза?
 
Пъзела, садистичният сериен убиец, самообявил се за пазител на моралните норми и изобретател на най-дяволските ескейп стаи, познати на човечеството, се завръща в "Убийствен пъзел X" – най-новата част от изключително успешния франчайз. 
 
 
Смразяващата продукция изследва неразказана глава от най-личната игра на Пъзела. Действието се развива между събитията в "Убийствен пъзел" I и II. Болният и отчаян Джон Креймър пътува до Мексико за рискована и експериментална медицинска процедура с надеждата за чудодейно лечение на рака му – само за да открие, че цялата операция е измама, която злоупотребява с най-уязвимите. Въоръжен с новооткрита цел, Джон се завръща към работата си и поставя мошениците пред поредица от гениални и ужасяващи капани по характерния за него първичен начин.
 
 
Новият трейлър ни води в един специфичен вид ад, където надникваме към част от това, което Пъзела е подготвил за новите си жертви, чиито наказания са проектирани така, че да отговарят на моралните им престъпления.
 
 
Франчайзът се характеризира със сложни сюжети, комплексни пъзели, изпълнени с напрежение сцени и зрелищно филмово изживяване. В десетата част феновете могат да очакват още по-интензивни и жестоки събития. Както и при предходните филми, "Убийствен пъзел Х" продължава да разглежда темите за морала, справедливостта и човешката способност за оцеляване при екстремни обстоятелства.
 
Изследваме най-тъмните дълбини на човешката природа с "Убийсвен пъзел Х" само в кината от 6 октомври. 

Свързани новини

Не всяка намеса е божествена

29.02.2024

''Опенхаймер'' отново е номер 1

28.02.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024

Пореден успех за български актьор

12.02.2024

Ако нарушиш правилата, те чака беда

31.01.2024


flash