Смъртта идва за всички с "Призраци във Венеция" на Кенет Брана

На 15 септември смъртта идва за всички с "Призраци във Венеция". 
 
 
Под вещото ръководство на наградения с "Оскар" актьор и режисьор Кенет Брана, иконичният детектив Еркюл Поаро се завръща на големия екран, за да разкрие една от най-необикновените, заплетени и страховити мистерии в кариерата му – мистерия, която изглежда противоречи на непоклатимата му вяра в логиката и разума. 
 
 
Вдъхновен от романа "Празникът на Вси светии" на кралицата на криминалните истории Агата Кристи, "Призраци във Венеция" ни отвежда във Венеция след края на Втората световна война, в навечерието на Хелоуин. Пенсиониран и живеещ в изгнание в най-бляскавия град в света по онова време, Еркюл Поаро неохотно се оказва сред присъстващите на спиритичен сеанс в разпадащ се, обитаван от духове дворец. 
 
 
Когато един от гостите е убит, Поаро се озовава в центъра на зловещ свят на сенки и тайни. В нощта на Вси светии всички се страхуват и всички са потенциални жертви – дори и самият Поаро, но той няма да се спре пред нищо, за да открие истината, дори и с цената на собствения си живот. 
 
 
Новият трейлър на "Призраци във Венеция" ни потапя още по-дълбоко в смразяващата, призрачна атмосфера на филма, запознава ни с част от основните действащи лица и загатва за мистерията в центъра на историята, която трябва да разнищи преследваният от собствените си призраци Еркюл Поаро. Дали наистина умрелите убиват живите? 
 
 
Режисьор на "Призраци във Венеция" е Кенет Брана, а сценарист е Майкъл Грийн. В ролите са Кенет Брана, Мишел Йео, Тина Фей, Джейми Дорнан, Кели Райли, Ема Леърд, Рикардо Скамарчо, Камил Котин, Кайл Алън, Джуд Хил, Али Кан и др.
 
Призоваваме "Призраци във Венеция" от 15 септември само в кината.
 

Свързани новини

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024

Пореден успех за български актьор

12.02.2024

Ако нарушиш правилата, те чака беда

31.01.2024

Генезисът и началото на предстоящото

24.01.2024

Кой ще грабне "Оскар"?

24.01.2024


flash