Само на 25: отиде си актьорът, изиграл Фезко в "Еуфория"

На едва 25-годишна възраст почина актьорът Ангъс Клауд, станал известен с ролята си на дилъра Фезко в сериала "Еуфория".

Точните причини за смъртта му не са обявени, но според информация на TMZ, когато майка му е повикала линейка, е съобщила за "възможна свръхдоза".

"Единствената утеха, която ни остава, е фактът, че Ангъс вече е при баща си", се казва в съобщението на семейството на актьора.

Ангъс Клауд е загубил татко си преди едва две седмици. Той е страдал от психически проблеми, които са се обострили от скорошната смърт на баща му, се казва още в съобщението.

"Ангъс говореше открито за битката с психичното си заболяване и ние се надяваме, че смъртта му ще покаже на хората с подобни проблеми, че не са сами и не трябва да се борят мълчаливо."

Сериалът "Еуфория" е една от най-успешните продукции на американската компания HBO. Сюжетът проследява ежедневието на съвременните американски тийнейджъри, за които пристрастеността към наркотици и насилието, често и сексуално, са част от живота.

Ангъс Клауд прави актьорския си дебют в сериала, в който играят звездите Зендея, Сидни Суини и др. Той е забелязан за ролята на Фезко или Фес от кастинг директор на разходка с приятели из улиците на Бруклин.  

Много от звездите на хитовия сериал споделиха съболезнованията си. "Почивай в мир, братко!" и "Завинаги семейство", написа в Instagram 17-годишният в момента Джейвон Уолтън, който изигра по-малкия му брат в сериала. 


Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023

Бельото на Ед Шийран на търг

30.11.2023

Изявления на най-близките на Матю Пери

31.10.2023


flash