"Идолът" скандализира Кан, но го аплодираха на крака

Новият сериал на HBO "Идолът", в който актьорския си дебют прави музикалната звезда The Weeknd, скандализира Кан. 

Първите два епизода предпремиерно бяха показани на фестивала на Лазурния бряг, но шокираха публиката с твърде откровени сцени на голота, секс и маструбация, пише изданието за кино Variety. 

Правейки директен паралел със сривовете на суперзвезди като  Бритни Спиърс, например, оригиналният сериал на HBO е първото телевизионно шоу, което официално дебютира в Кан. Прожекцията бе в препълнена зала, а актьорите Лили-Роуз Деп, The Weeknd и режисьорът Сам Левинсън получиха петминутни овации. 

Първите зрители видяха откровената голота на Роуз-Деп, както и порно сцени, мастурбация с кубчета лед, и лидер на култ, притежаващ нощен клуб в Холивуд, пише изданието. 

Сериалът представя едно бедно момиче (Деп) по нейните крачки до превръщането й в поп феномен, на фона на психически срив след смъртта на майка й. Глутница алчни продуценти (Джейн Адамс, Ханк Азария и Ели Рот) отчаяно се стремят да накарат младата изпълнителка да запише албум и да започне турне. Героят на Абел Тесфайе - Тедрос, пък е лидер на модерна секта - собственик на нощен клуб, в който се запознава с младото момиче и я въвлича в живота си.

"Работата със Сам (Левинсън) е истинско сътрудничество във всяко едно отношение - за него е важно повече от всичко не само какво мислят неговите актьори за сценария, но и как се чувстваме ние, изпълнявайки го. Той наема хора, чиято работа цени, и винаги е създавал среда, в която се чувстваш видян, чут и оценен.", казва наследничката на Джони Деп и Ванеса Паради.

Премиерата на "Идолът" е на 4 юни по HBO.


Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash