Търси в сайта...

Нова роля за Мария Бакалова: в шпионски екшън с Жан Рено

Номинираната за награда "Оскар" българска актриса Мария Бакалова, френската кинозвезда Жан Рено, Тай Симпкинс, познат на публиката от "Джурасик свят", и Кони Нилсен, участвала в "Гладиатор", са звездите в новия екшън "Birdseye" ("Птичи поглед"). 
 
Сценарият е вдъхновен от книгата "Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence" ("Сексшпионаж: Употреба на секса от съветските тайни служби"). Филмът разказва историята на бедна, млада рускиня, въвлечена в кръстоносния поход на Владимир Путин за подновяване на Студената война. Героинята е шпионин от висок клас във Вашингтон, преди любовта от детските й години - междувременно превърнал се в безмилостен убиец, да бъде изпратен от Русия, за да я убие. 
 
"Винаги са ме привличали персонажи от региона, в който съм родена", каза Мария Бакалова по повод новия филм, в който ще изпълнява главната роля. "Харесвам независими, талантливи жени, а Нина е точно такава. Много се вълнувам, че ще играя тази роля. Нямам търпение."
 
 
Мария Бакалова озвучи гласа на кучето Космо в "Пазители на галактиката 3". Предстои премиерата на "Unfrosted" ("Незамръзнал") - продукция на Нетфликс с нея. Родената в България актриса ще участва и в комедия на "Парамаунт", пише изданието за кино Deadline. 

Свързани новини

Мария Бакалова с нова роля

30.11.2023

Нова лента с Мария Бакалова

10.01.2023

Приключва "Пазители на галактиката"

06.12.2022

Виж Мария Бакалова в "The Honeymoon"

01.12.2022

Мария Бакалова и Ева Грийн:Dirty Anglels

29.11.2022


flash