Гледай първия трейлър на продължението на епоса "Дюн"

Warner Bros и Legendary пуснаха първия официален трейлър на дългоочакваното продължение на научнофантастичната сага "Дюн".

Режисьор на лентата е Денис Вилньов, а действието продължава да се развива на Аракис, най-опасната и най-песъчливата планета във Вселената.

В "Дюн 2" Пол (Тимъти Шаламе) работи заедно с Чани (Зендая) и фремените, за да отмъсти на тези, които са унищожили семейството му, а на карта е поставена съдбата на Вселената.

Трейлърът показва Пол, който язди гърба на огромен пясъчен червей в пустините на Аракис, докато Чани и фремените го окуражават. Вижда се и новото попълнение в каста - Остин Бътлър, който влиза в ролята на другия племенник на барон Харконен - опасният Фейд-Рота.
 
Друго ново лице във втората част е актрисата Флорънс Пю - тя се превъплъщава в принцеса Ирулан Корино, която влиза в романтични отношения с Пол Атреидски.
 
Първата част на лентата излезе през 2021 година, беше номинирана за 10 награди "Оскар" и спечели шест. "В първия филм Пол е ученик, а във втория филм наистина виждаме как Пол се превръща в лидер", каза Шаламе пради дни в САЩ по време на първото показване пред публика на трейлъра.
 
Очаква се "Дюн 2" да излезе по кината в България на 3 ноември тази година.

Свързани новини

След две години чакане

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

21.05.2024

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024


flash