Ще гледаме нов сериал за Хари Потър

HBO Max потвърди, че планира да създаде нов телевизионен сериал за детето-магьосник Хари Потър.
 
Сериалът ще бъде базиран на романите на Дж. К. Роулинг и не става въпрос за спин-оф на историята, като "Фантастични животни" например. Преговорите обаче са във все още начален стадий. 
 
Ако стрийминг платформата и авторката се споразумеят, сериалът ще бъде базиран на оригиналната поредица от книги, като всеки сезон ще разказва историята от конкретна книга. Това означава, че най-вероятно става въпрос за сериал в седем сезона. 
 
Актьорът Даниел Радклиф изигра титулярния герой във филмите за Хари Потър. Първата лента излиза през 2001 година, когато Радклиф е на 11-годишна възраст. Любопитен факт е, че преди броени дни 33-годишният актьор потвърди, че очаква първото си дете заедно с партньорката си Ерин Дарк (38).
 
 
Актьорите са заедно от около 10 години. Срещат се на снимачната площадка на филма "Kill Your Darlings" през 2013 г. В него Радклиф изигра поета Алън Гинсбърг, а Дарк - възлюбената му Гуендолин.
 
Друг колега на Радклиф от "Хари Потър" -  Рупърт Гринт също вече е баща. Той играе най-добрият приятел на Хари във филмите - Рон Уизли. Гринт има тригодишна дъщеря на име Уензди с актрисата Джорджия Грум. 
 
Третата звезда от суперуспешния франчайз Ема Уотсън, която изигра талантливата Хърмаяни Грейнджър, днес е на 32 години. Тя също е много успешна актриса, но все още не е семейна. 

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Работа-мечта

13.11.2023

Отиде си Фезко от "Еуфория"

01.08.2023

"Еми": номинациите

14.07.2023

Започва "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023


flash