Впиваме зъби в комедията "Ренфийлд" през април само в кината

Този април е време... да хапнем! Само в кината впиваме зъби в "Ренфийлд" – изключително оригинална хорър комедия, която ще придаде съвсем ново значение на израза "токсична връзка" и ще ни разкрие, че абсолютното злото не владее вечността без малко помощ. 
 
Звездата от "Лудия Макс: Пътят на яростта" и "Менюто" Никълъс Холт влиза в ролята на "Ренфийлд" - изтерзания помощник на най-нарцистичния шеф в историята – Дракула, изигран от емблематичния и ненадминат майстор на нетипичните превъплъщения Никълъс Кейдж.   
 
В "Ренфийлд" верният слуга на безсмъртния граф е принуден да набавя плячка на господаря си и да изпълнява всяка негова прищявка, независимо колко ужасяваща и унизителна е тя. Но сега, след векове на емоционално и физическо потисничество, "Ренфийлд" отново жадува за нормален живот и най-накрая е готов да го потърси извън сянката на Дракула. 
 
Нещата обаче не са толкова прости – самó по себе си е трудно човек да сложи край на подобна тежка зависимост, каквато споделят двамата, а и е практически невъзможно да кажеш "Не!" на Принца на мрака. Все пак става дума за нещо повече от обикновен нарцисист. На всичкото отгоре, съвременният свят крие и други опасности... 
 
 
Трейлърът на "Ренфийлд" ни разкрива съвременна чудовищна история с голямо сърце, предлагаща уникална комбинация между драма, хумор, ужаси и впечатляващ екшън, които обещават едно от най-оригиналните филмови преживявания тази пролет. В добавка, можем да се насладим и на виртуозното изпълнение на Никълъс Кейдж като Дракула, което има предпоставки да се превърне в една от най-култовите роли на иконичния актьор.  
 
Режисьор на "Ренфийлд" е Крис Маккей ("The Tomorrow War", "Lego Филмът: Батман"), а сценарият е дело на Райън Ридли (Рик и Морти), по оригинална идея на създателя на "Живите мъртви" Робърт Къркман. В ролите са Никълъс Холт, Никълъс Кейдж, Акуафина, Бен Шуорц, Ейдриън Мартинес и др. 
 
На разположение сме на Дракула с "Ренфийлд" от 14 април само в кината.
 

Свързани новини

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024


flash