Том Круз ни отвежда зад кадър на най-опасната си каскада досега

Кинозвездата Том Круз продължава да надскача лимитите - дори своите собствени. С всеки следващ филм той се стреми да предложи на зрителите нещо още по-атрактивно, екстремно, а дори и невиждано досега. 
 
За дългоочаквания филм "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа", Том Круз изпълнява каскада, за която актьорът мечтае от дете и която е най-опасното нещо, което е правил до момента – скок с мотор от висока скала, преминаващ в бейс джъмп.
 
Специално видео зад кадър разкрива умопомрачителните усилия, които Круз, екипът на филма, множество треньори, инженери и техници полагат в подготовката и реализирането на "може би най-голямата каскада в историята на киното", замислена само и единствено в името на нашето незабравимо преживяване в кината този юли. 
 
 
В "Мисията невъзможна: Пълна разплата" - част първа миналото се завръща и поставя Итън Хънт (Круз) пред дилема със смъртоносни последици - дилема, която отпраща него и екипа му на най-опасната им мисия до момента, а успехът или провалът ѝ ще предреши кой ще контролира истината и представата за "добро и лошо" за векове наред. 
 
Наред с Том Круз, в актьорския състав на "Мисията невъзможна: Пълна разплата" се  завръщат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни, в ролята на бившия директор на Агенцията за невъзможни мисии Юджийн Китридж. Към тях се присъединяват много нови лица, включително и една българска актриса. 
 
Това е Доротея Толева - бивш модел и сестра близначка на Емануела Толева, която е семейна с известния тв продуцент Андрей Арнаудов. Доротея е известна с участието си в "Господин Х и морето" и други тв продукции, но каква точно е ролята на красавицата в холивудския блокбъстър на този етап не е известно. 
 
 
"Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" ще влезе в кината на 14 юли тази година.

Свързани новини

Том Круз сложи край на Олимпиадата

12.08.2024

Том Круз с опасен номер за Олимпиадата

06.08.2024

Звучен шамар за Том Круз

01.07.2024

Том Круз се разходи по Капалъ Чарши

25.07.2023

Том Круз тръгна на война срещу ИИ

19.07.2023


flash