Търси в сайта...

Том Круз ни отвежда зад кадър на най-опасната си каскада досега

Кинозвездата Том Круз продължава да надскача лимитите - дори своите собствени. С всеки следващ филм той се стреми да предложи на зрителите нещо още по-атрактивно, екстремно, а дори и невиждано досега. 
 
За дългоочаквания филм "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа", Том Круз изпълнява каскада, за която актьорът мечтае от дете и която е най-опасното нещо, което е правил до момента – скок с мотор от висока скала, преминаващ в бейс джъмп.
 
Специално видео зад кадър разкрива умопомрачителните усилия, които Круз, екипът на филма, множество треньори, инженери и техници полагат в подготовката и реализирането на "може би най-голямата каскада в историята на киното", замислена само и единствено в името на нашето незабравимо преживяване в кината този юли. 
 
 
В "Мисията невъзможна: Пълна разплата" - част първа миналото се завръща и поставя Итън Хънт (Круз) пред дилема със смъртоносни последици - дилема, която отпраща него и екипа му на най-опасната им мисия до момента, а успехът или провалът ѝ ще предреши кой ще контролира истината и представата за "добро и лошо" за векове наред. 
 
Наред с Том Круз, в актьорския състав на "Мисията невъзможна: Пълна разплата" се  завръщат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни, в ролята на бившия директор на Агенцията за невъзможни мисии Юджийн Китридж. Към тях се присъединяват много нови лица, включително и една българска актриса. 
 
Това е Доротея Толева - бивш модел и сестра близначка на Емануела Толева, която е семейна с известния тв продуцент Андрей Арнаудов. Доротея е известна с участието си в "Господин Х и морето" и други тв продукции, но каква точно е ролята на красавицата в холивудския блокбъстър на този етап не е известно. 
 
 
"Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" ще влезе в кината на 14 юли тази година.

Свързани новини

Звучен шамар за Том Круз

01.07.2024

Том Круз се разходи по Капалъ Чарши

25.07.2023

Том Круз тръгна на война срещу ИИ

19.07.2023

Том Круз тръгва на мисия

23.06.2023

Шакира и Том Круз заедно?

09.05.2023


flash