Отиваме в Италия за най-лудото моминско парти с "Книга за възрастни: Глава втора"

Кинолегендите Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън се завръщат на големия екран за нова, незабравима порция любов и забавление в "Книга за възрастни: Глава втора" – дългоочакваното продължение на хита им Книга за възрастни, който през 2018 покори сърцата на зрителите по цял свят. 
 
Този път четирите неотразими дами от книжния клуб, които откриват, че животът наистина е като велик роман и никога не знаеш какво ти готви следващата глава, се отправят на екстравагантно пътешествие към Италия, където освен романтика, ще си намерят и белята. 
 
 
В "Книга за възрастни: Глава втора" Вивиан изненадва всички с новината, че се е сгодила за своя приятел Артър. А това означава само едно: моминско парти! И както пише в дебелите книги – когато съдбата ти поднесе нещо на тепсия, трябва да се възползваш. Затова четирите дами, някои по-ентусиазирани, други – не толкова, стягат куфарите и се отправят на разкошно италианско пътешествие. Пътешествие, изпълнено с романтика, щипка пикантност, нотка на опасност и нощ... прекарана в затвора. Какво ли би казал Крисчън Грей за всичко това? 
 
 
Наред с изключителните Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън, за "Книга за възрастни: Глава втора" се завръщат и не по-малко легендарните Дон Джонсън, Анди Гарсия и Крейг Т. Нелсън, както и по-голямата част от творческия екип на първия филм. Всички те ще ни докажат, че любовта, пикантериите и забавлението не познават никакви граници. Стягаме багажа, защото месец май със сигурност обещава паметно филмово пътешествие. Режисьор на "Книга за възрастни: Глава втора" е Бил Холдерман ("Книга за възрастни"), който отново е и сценарист, заедно с Ерин Симс. 
 
Щипка пикантност и разкош в огромни дози ни очакват с "Книга за възрастни: Глава втора" от 12 май само в кината. 
 

Свързани новини

Филмът тръгва през октомври

25.09.2023

Гледаме предисторията на Игрите на глада

21.09.2023

Мартин Скорсезе се завръща с хит

15.09.2023

Джордж и Амал Клуни блестят във Венеция

01.09.2023

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер"

31.08.2023


flash