Търси в сайта...

Лейди Гага показа първи кадър от "Жокера: Лудост за двама"

Нямаме търпение вече да видим продължението на "Жокера", но ще чакаме още година и половина. Warner Bros. планира да пусне "Joker: Folie à Deux" ("Жокер: Лудост за двама") в кината на 4 октомври 2024 г. 

В дългоочакваното продължение на режисьора Тод Филипс кинозвездата Хоакин Финикс ще си партнира със звездата на музикалната сцена Лейди Гага. Филмът този път се очаква да бъде мюзикъл. 

Певицата, която влиза в ролята на Харли Куин - любимата на Жокера, публикува първи кадър от снимките в социалните мрежи: 

Първият филм на Филипс се превърна в боксофис феномен през 2019 г., като спечели малко над 1 милиард долара в световен мащаб, за да стане най-касовият филм с рейтинг R в историята. 

"Жокера" беше номиниран за Оскар за 2020 г. за най-добър филм, а Финикс спечели наградата за най-добър актьор за превъплъщението си в Артър Флек (Жокера). Лентата спечели Оскар, Златен Глобус, Грами и още множество награди за музиката си, дело на Хилдур Гуднадотир, която стана едва четвъртата жена-композитор в историята на американските кинонагради. Всичко това води до огромни очаквания за втората част, в която музиката ще бъде основен герой. 

От своя страна Лейди Гага отново е номинирана за най-добра оригинална песен на тазгодишните Оскари за "Hold My Hand" от "Топ Гън: Маверик". Певицата вече е носителка на наградата за "Shallow" от филма "Роди се звезда". 

До момента актрисата Марго Роби е най-разпознаваема с ролите си на Харли Куин - тя пресъздава образа в три филма - в "Suicide Squad" от 2016 г., "Birds of Prey" от 2020 г. и "The Suicide Squad" от 2021 г. Актрисата Кейли Куоко озвучава Харли Куин в едноименния анимационен сериал на HBO Max, който вече е в своя трети сезон. 


Свързани новини

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024


flash