"Торбалан" ни дебне в кината от филм по Стивън Кинг

Вярвате ли в Торбалан? Този юни "чудовището под леглото" идва за всички, които не обръщат достатъчно внимание на хората около себе си. 
 
От въображението на Краля на ужаса – Стивън Кинг и продуцентите на световния хит "Странни неща", само в кината ще преживеем смразяващия хорър трилър "Торбалан", в който зловещо свръхестествено създание дебне семейства и се храни със страданието на своите жертви. Пуснете ли го веднъж в дома ви, вече е твърде късно. 
 
В "Торбалан" 16-годишната Сейди и по-малката ѝ сестра Сойър са разтърсени от трагичната смърт на майка им, но не получават голяма подкрепа и разбиране от техния баща Уил Харпър – психотерапевт, който не се справя много успешно с преодоляването на собствената си болка. Когато отчаян пациент се оказва на прага на тяхната къща в търсене на помощ, той довежда в дома им ужасяващо същество с ненаситен глад, което няма да се спре пред нищо, за да погълне децата.
 
Първият трейлър на "Торбалан" ни потапя в страховитата и напрегната атмосфера на филма, запознава ни с основните герои и съвсем леко повдига завесата към същността на зловещото създание. Наред с тръпките на ужаса, "Торбалан" ще предложи на зрителите в киносалоните и силна драматична история, разглеждаща темите за разрушителната сила на загубата и скръбта.
 
 
Режисьор на "Торбалан" е Роб Савидж ("Host"), а сценарият е дело на дуото Скот Бек и Брайън Уудс ("Нито звук") и Марк Хейман ("Черния лебед"), по разказа Вампирът на Стивън Кинг. В ролите са Софи Тачър, Крис Месина, Вивиан Лира Блеър, Марин Айрлънд, Мадисън Ху, ЛисаГей Хамилтън, Дейвид Дасмалчиън и др. Продуценти са Шон Леви ("Странни неща", "Свободен играч"), Дан Ливайн ("Първи контакт") и Дан Коен ("The Adam Project"). 
 
Внимавайте за "Торбалан" – от 2 юни само в кината. 

Свързани новини

Филмът тръгва през октомври

25.09.2023

Гледаме предисторията на Игрите на глада

21.09.2023

Мартин Скорсезе се завръща с хит

15.09.2023

Джордж и Амал Клуни блестят във Венеция

01.09.2023

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер"

31.08.2023


flash