Том Круз демонстрира нечовешка каскада в "Мисията невъзможна 7"

Суперзвездата Том Круз за пореден път се впуска в изключително опасни каскади, снимайки "Мисията невъзможна 7" ("Mission: Impossible - Dead Reckoning") .

Круз е известен с това, че много рядко ползва дубльори, дори при най-опасните екшън сцени, но тук надминава всичко, което е правено досега. Тази каскада е определяна от експертите като най-голямата в историята на киното досега. Гледайте: 

Филмът показва екшън звездата и екипа му, които се подготвят за каскадата, в която той скача с мотоциклет от скала и просто полита в пропастта. Круз прави това поне шест пъти в рамките на един снимчен ден! 

"Това е най-опасното нещо, което някога сме опитвали", казва самият Круз, който е правил какво ли не досега, включително изключително ефектни лупинги на борда на изтребителите в "Топ Гън: Маверик". Актьорът обаче не смята да се ограничава само със земното притегляне. Съвсем скоро той планира да надскочи всичко правено досега и да заснеме филм на Международната космическа станция, включително и в открития Космос. 
 
Том Круз работи над филм, който ще бъде заснет... в Космоса
 
"Dead Reckoning" е седмата част от шпионския трилър франчайз, в който Круз играе специалния агент Итън Хънт. Зедно с Круз на екрана ще видим отново познатите лица - Винг Реймс, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън, Хенри Черни, Ванеса Кърби, Фредерик Шмид, и др. 
 
Филмът е режисиран от Кристофър Маккуори, когото също виждаме в краткия филм за каскадата. Той е начело и на петата и шестата част от поредицата - "Rogue Nation" от 2015 г. и "Fallout" от 2018 г. Филмът отново е продуциран от самия Том Круз, включително режисьора Маккуори, включително Дж. Ейбрамс, Дейвид Елисън и Джейк Майерс и се разпространява от гиганта Paramount Pictures.
 
Премиерата на лентата е насрочена на 14 юли 2023 година. 

Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash