Търси в сайта...

Дългоочакваният киноспектакъл "Аватар: Природата на водата" идва на 16-ти декември

Тринайсет годишното очакване е на път да приключи! На 16-ти декември е световната премиера на "Аватар: Природата на водата", включително и представянето на мегахита на Джеймс Камерън в България. Вече е факт и предварителната продажба на билети за филма. 
 
През 2009 година "Аватар" завинаги промени света на киното и се превърна в най-касовия филм на всички времена. Все още малко хора са видели продължението, но вече има възторжени реакции. Главната актриса Зоуи Салдана, която се завръща в ролята на Нейтири, разкри, че е гледала едва 20 минути от филма, но е останала без думи: "Бях безмълвна... Бях трогната до сълзи", сподели Салдана. Без да разкрива сюжета, Салдана споделя още, че на режисьора са му трябвали години, за да изглеждат реалистично тези кадри, но е успял да постигне невъзможното.
 
Новият трейлър на "Аватар: Природата на водата" донякъде разкрива невероятните измерения на фантастични епос на Камерън и дава заявка за едно уникално киноприключение: 

 
Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена.
 
Неприятностите обаче ги следват по петите – "Аватар: Природата на водата" е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.
 
 
Режисьор е Джеймс Камерън ("Пришълците", "Бездната", "Терминатор 2", "Титаник", "Аватар"), който е и сценарист заедно с Джош Фридман ("Война на световете"). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Свързани новини

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024


flash