Търси в сайта...

Ана де Армас и Киану Рийвс си партнират в "Балерина"

Суперзвездата Киану Рийвс се завръща като Джон Уик не само в предстоящата четвърта част на едноименната сага, която очакваме догодина.

В процес на разработка е спин-оф на поредицата, в който Рийвс отново ще играе култовия си образ, но фокусът няма да бъде върху него, а върху новата кинозвезда Ана де Армас, която ще изпълнява основната роля в "Балерина". Всъщност, това е вторият филм, в който двамата ще си партнират след хоръра "Чук-чук" от 2015 година, когато Де Армас е в зората на своята кариера. 

Друг вълнуващ момент от идеята в "Балерина" е, че в предстоящата нова глава от историята на бившия наемен убиец Джон Уик отново влиза и Иън Макшейн в ролята на Уинстън Скот - управителя на хотел Continental.
 
Според информацията в момента Рийвс е в Прага за снимките на "Балерина". Всъщност, почти нищо повече не се знае за филма, освен че ролята на Ана де Армас е на жена, която търси отмъщение, след като семейството й е било убито.
 
Дали сюжетът на "Балерина" ще бъде предистория, продължение, или ще върви едновременно с предстоящия "Джон Уик 4", остава да видим. Не е известна премиерата му дата, докато за четвъртата част от поредицата с Киану Рийвс и Иън Макшейн се знае, че ще излезе по кината на 24 март 2023 г.. 

Свързани новини

Учени почетоха актьора

09.02.2023

"Константин" се завръща за още

20.09.2022

Киану Рийвс ще се снима в сериал

05.08.2022


flash