Ана де Армас и Киану Рийвс си партнират в "Балерина"

Суперзвездата Киану Рийвс се завръща като Джон Уик не само в предстоящата четвърта част на едноименната сага, която очакваме догодина.

В процес на разработка е спин-оф на поредицата, в който Рийвс отново ще играе култовия си образ, но фокусът няма да бъде върху него, а върху новата кинозвезда Ана де Армас, която ще изпълнява основната роля в "Балерина". Всъщност, това е вторият филм, в който двамата ще си партнират след хоръра "Чук-чук" от 2015 година, когато Де Армас е в зората на своята кариера. 

Друг вълнуващ момент от идеята в "Балерина" е, че в предстоящата нова глава от историята на бившия наемен убиец Джон Уик отново влиза и Иън Макшейн в ролята на Уинстън Скот - управителя на хотел Continental.
 
Според информацията в момента Рийвс е в Прага за снимките на "Балерина". Всъщност, почти нищо повече не се знае за филма, освен че ролята на Ана де Армас е на жена, която търси отмъщение, след като семейството й е било убито.
 
Дали сюжетът на "Балерина" ще бъде предистория, продължение, или ще върви едновременно с предстоящия "Джон Уик 4", остава да видим. Не е известна премиерата му дата, докато за четвъртата част от поредицата с Киану Рийвс и Иън Макшейн се знае, че ще излезе по кината на 24 март 2023 г.. 

Свързани новини

"Константин" се завръща за още

20.09.2022

Киану Рийвс ще се снима в сериал

05.08.2022


flash