Гледаме епичния завършек на една от най-великите хорър поредици

В смразяващия "Хелоуин: Краят" феновете на 44-годишния легендарен франчайз, но и всички любители на качествените кинозабавления, най-накрая ще могат да се насладят на очакваното финално стълкновение между Лори Строуд и въплъщението на абсолютното зло Майкъл Майърс. 
 
Кой ще оцелее? Време ли е Майкъл да срещне съдбата, която заслужава? Или Лори ще погине пред лицето на злото? Това са въпросите, които емблематичната Джейми Лий Къртис поставя пред нас в ексклузивно обръщение към българската публика. Отговорите, разбира се, ще разберем в "Хелоуин: Краят", който бележи и последния път, в който Къртис влиза в ролята на иконичното "финално момиче" на хорър жанра, с която стартира и богатата ѝ филмова кариера. 
 
 
В допълнение, специално видео ни отвежда зад кулисите на "Хелоуин: Краят", където Джейми Лий Къртис споделя, че филмът ще бъде брутален, изпълнен с насилие и феновете "направо ще откачат", обещавайки, че сблъсъкът между двете икони в жанра ще бъде паметен, страховит и най-вече задоволителен. 
 
"Хелоуин: Краят" обаче ще поднесе незабравимо изживяване не само за най-върлите почитатели на Хелоуин, но и за всички, които за първи път пресичат пътищата си с Майкъл Майърс. Режисьорът Дейвид Гордън Грийн подхожда към филма с идеята той да е много по-различен от предишните две части от трилогията – "Хелоуин" (2018) и "Хелоуин убива" (2021) и предлага история, която да резонира с публиката на множество нива, дори и зрителите да не са запознати с митологията на франчайза.
 
 
Действието на "Хелоуин: Краят" се развива четири години след събитията в "Хелоуин убива" и оттогава никой не е чувал и виждал Майкъл Майърс. Лори Строуд живее с внучката си Алисън и пише мемоарите си. След като позволява духът на Майкъл да диктува и определя реалността ѝ в продължение на десетилетия, тя най-накрая е решила да се освободи от страха и гнева, и да прегърне живота. Но когато младият Кори Кънингам е обвинен в убийството на момче, на което е бил бавачка, започва вълна от насилие и ужас, които ще принудят Лори най-накрая да се изправи срещу злото, което не може да контролира и веднъж завинаги да сложи край.  
 
Режисьор на Хелоуин убива е Дейвид Гордън Грийн (Ананас Експрес, Хелоуин, Хелоуин убива), който е и сценарист, наравно с Дани МакБрайд, Пол Брад Логан и Крис Берние, по образи създадени от Джон Карпентър и Дебра Хил. В ролите са Джейми Лий Къртис, Анди Матичак, Уил Патън, Джеймс Джуд Кортни, Роан Кембъл, Кайл Ричардс, Майкъл О‘Лиъри, Омар Дорси и др. 
"Хелоуин: Краят" вече е по екраните, само в кината, IMAX и 4DX. 
 

Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash