Тази Коледа се готвим за "Брутална нощ"

Тази Коледа "тиха нощ, свята нощ" ще бъде мираж. Тази Коледа се готвим за "Брутална нощ" – експлозивен, изпълнен с много черен хумор екшън от режисьора на "Хензел и Гретел: Ловци на вещици" Томи Виркола и продуцентите на хитовете "Никой", "Джон Уик", "Атомна блондинка", "Дедпул 2", "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" и "Убийствен влак", който ще ни разкрие, че винаги трябва да "залагаме на червено". 
 
Навръх Бъдни вечер група въоръжени наемници проникват в имението на богато семейство с идеята да осъществят най-лесния и голям удар в живота си, в размер на 300 млн. долара. Всичко върви по мед и масло, докато не се натъкват на най-очаквания белобрад гост по това време от годината, който обаче съвсем не е милият и добродушен старец, когото всички познаваме. 
 
Свършил най-важната си задача за вечерта, Дядо Коледа е твърдо решен да не изневерява на принципите си и да се измъкне през комина, без да се замесва в хорските проблеми, но искреното желание на малката Труди, хваната за заложник с останалата част от ексцентричното си семейство, го въвлича в конфликта и скоро всички непослушни ще открият, че липсата на подарък за празника ще е най-малката им грижа. 
 
Първият трейлър на "Брутална нощ" ни запознава с нетипичния Дядо Коледа в лицето на звездата Дейвид Харбър ("Stranger Things", "Хелбой", "Черната вдовица") и разкрива неподражаемата атмосфера на филма, който умело комбинира елементи на екшън трилър, комедия и вълшебна приказка. Отдаващ почит на коледни класики като "Умирай трудно" и "Сам вкъщи", "Брутална нощ" ще предложи на зрителите в киносалона едно различно, празнично развлечение. 
 
 
Режисьор на "Брутална нощ" е Томи Виркола ("Мъртвешки сняг", "Хензел и Гретел: Ловци на вещици"), по сценарий на Пат Кейси и Джош Милър ("Соник: Филмът", "Соник: Филмът 2"). Продуценти са Дейвид Лийч ("Бързи и яростни: Хобс и Шоу", "Убийствен влак"), Кели Макормък и Гай Данела, a в ролите са Дейвид Харбър, Джон Легуизамо, Еди Патерсън, Кам Джигандей, Алекс Хасъл, Алексис Лаудър, Бевърли Д‘Анджело и др. 
 
Дядо Коледа ще раздава справедливост в "Брутална нощ" от 2 декември само в кината.
 

Свързани новини

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024


flash