Нов трейлър: Черната пантера се завръща в "Уаканда завинаги"

На 11 ноември се завръщаме в Уаканда с дългоочакваното продължение на един от най-големите хитове на Марвел "Черната пантера"! 
 
Впечатляващо пищният и епичен, но едновременно с това и изключително личен и емоционален "Черната пантера: Уаканда завинаги" бележи и края на четвъртата фаза на филмовата вселена на студиото. А най-нетърпеливите фенове ще могат да закупят билети за филма в избрани киносалони от 10 октомври.
 
След ненавременната кончина на Чадуик Боузман, превърнал крал Т‘Чала в един от най-обичаните герои във вселената на Марвел, режисьорът и сценарист Райън Куглър е изправен пред въпроса: как продължаваш напред, когато се сблъскаш с привидно непреодолими обстоятелства? Въпрос, чиито отговор Куглър, а и целият екип на филма, търсят лично за себе си като хора и като творци, но също така и въпрос, който трябва да разрешат и героите и народът на Уаканда, които са под угрозата на най-голямата криза в историята им.  
 
В "Черната пантера: Уаканда завинаги" Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и войните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймар.
 
 
Най-новият трейлър на "Черната пантера: Уаканда" завинаги ни потапя още по-дълбоко в неповторимата атмосфера на продукцията, разкрива пищната внушителна визия, иновативния екшън и драматичната и емоционална история, която е сърцето и гръбнака на филма, и дава заявка за едно от най-впечатляващите и вълнуващи приключения на Марвел досега. 
 
Като режисьор се завръща Райън Куглър ("Крийд: Сърце на шампион", "Черната пантера"), който отново е и сценарист, заедно с Джо Робърт Коул ("Черната пантера"). В ролите са Анджела Басет, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Доминик Торн, Микаела Кол и др. 
 
"Черната пантера: Уаканда" завинаги ще ни впечатли и развълнува от 11 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Продажбата на билетите за дългоочакваното продължение стартира от 10 октомври.

Свързани новини

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер"

31.08.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата

05.06.2023

Крис Хемсуърт е силна разтревожен

22.11.2022

"Черната пантера: Уаканда завинаги"!

11.11.2022

Нова песен от Риана: "Lift Me Up"

28.10.2022


flash