Една шеметна двойка - Брад Пит и Марго Роби заедно в див купон

Блясък, поквара и кино... Режисьорът и носител на Оскар Деймиън Шазел и световните звезди Брад Пит и Марго Роби ще ни отведат на едно диво пътешествие до Вавилон. О, да!
 
След "Имало едно време в Холивуд" на Тарантино, актьорите Пит и Роби отново са заедно в една доста вълнуваща холивудска история, която се очаква да се превърне и в едно от най-грандиозните и скандални киносъбития на сезона. 
 
Режисьорът отново се завръща към историята на меката на киното, но за разлика от хита си "Ла-ла-ленд" тук се спира на една друга по-различна част от историята на "Фабриката за мечти".
 
Първият трейлър повдига завесата към уникалната атмосфера и ритъма на филма, запознава ни с основните действащи лица и разкрива турболентния и развратен свят на младия Холивуд, където индустрията се ражда, но се раждат и умират мечтите на хората в нея.

 
 
В тон с "Имало едно време… в Холивуд" и вдъхновен от нямото кино и ненадминати класики като "Сладък живот" на Фредерико Фелини, "Нашвил" на Робърт Олтман и "Кръстникът" на Франсис Форд Копола, "Вавилон" е епичен разказ в ненадминатите традиции на стария Холивуд, който, с помощта на шепа герои, бележи важна промяна в обществото и културата.
 
Само в киносалоните, филмът ще предложи на зрителите нещо наистина оригинално и различно, каквото рядко виждаме на големия екран. Секс, наркотици, блясък и мечти… искате да ви забележат – направете сцена!
 
Режисьор и сценарист на "Вавилон" е Деймиън Шазел ("Камшичен удар", "Ла Ла Ленд", "Първият човек"), а в ролите влизат Брад Пит, Марго Роби, Диего Калва, Тоби Магуайър, Джийн Смарт, Лукас Хаас, Макс Мингела, Катрин Уотърстън, Самара Уийвинг, Флий, Фийби Тонкин, Оливия Уайлд, Спайк Джоунс, Рори Сковъл, Ерик Робъртс, П. Дж. Бърн и др.
 
"Вавилон" ще излезе по кината на 20 януари догодина.  
 

Свързани новини

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024


flash