"С река на сърцето" завладява телевизионния екран от 13 септември

От 13 септември (вторник) зрителите ще станат част от контрастния и вълнуващ свят на заможната фамилия Боневи, чиито главни наследници – Вяра и Борис, имат за цел да запазят семейния бизнес с цената на разтърсващи житейски уроци и промени. 
 
Сериалът обещава многопластов сценарий, в който са преплетени разнообразни сюжетни линии. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. Любовта, гневът и съдбата носят със себе си неочаквани последствия.
 
Новият филмов проект е режисиран от Мартин Макариев, който преди броени месеци спечели любовта на над 115 000 зрители у нас и по света с последния си филм "В сърцето на машината". Главен сценарист е писателят Георги Тенев. В ярките персонажи на брата и сестрата се превъплъщават Луиза Григорова и Александър Димов. След успешния си тандем в последния филм на Макариев, заедно на екрана зрителите ще видят отново Александър Сано и все по-обичания у нас Игор Ангелов от Северна Македония. Ключови роли заемат още Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Мартина Апостолова, Никола Додов, Леарт Докле, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Цветина Петрова и сръбската актриса Ана Томич.
 
 
"С река на сърцето" се заснема в най-красивите райони на Видин и поречието на Дунав, чиито водни пейзажи се превръщат в ключов и магичен декор на сложната мрежа от събития. Сред основните локации се нарежда и впечатляваща винарска изба, в която се развива голяма част от действието.  
 
"Снимаме от 7 май, аз отидох там заедно с Георги февруари месец – да попием мястото, да разберем как живеят хората.", споделя Мартин Макариев. "И разбрах, че много малко знаем за този конкретен регион. Смеех да твърдя, че съм обиколил България, че съм снимал почти навсякъде, но това място ми се стори първо вълшебно и второ - крайно непознато." Сценаристът на сериала Георги Тенев добавя: "Великолепните актьори, с които работим, не просто играят, те живеят в образите."
 
Новият сериал засяга и редица социално значими теми. Сложните любовни връзки и материалните интереси предизвикват много тайни, кризи и промени, а в развоя на събитията слабостта се превръща в сила. Каква е цената за това, предстои да разберем в края на лятото.
 
В екипа зад кадър стоят още доказани професионалисти – главен оператор е Андрей Андреев, композитор е Виктор Стоянов, а продуцент на "С река на сърцето" е Светлин Нейнски. Сериалът ще се излъчва в делничните дни от вторник до петък, точно в 20:00 ч. по NOVA. Премиерата на първия епизод на семейната сага предстои на 13 септември.
 

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023

Бельото на Ед Шийран на търг

30.11.2023

Кой е големият победител?

07.11.2023


flash