"С река на сърцето" завладява телевизионния екран от 13 септември

От 13 септември (вторник) зрителите ще станат част от контрастния и вълнуващ свят на заможната фамилия Боневи, чиито главни наследници – Вяра и Борис, имат за цел да запазят семейния бизнес с цената на разтърсващи житейски уроци и промени. 
 
Сериалът обещава многопластов сценарий, в който са преплетени разнообразни сюжетни линии. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. Любовта, гневът и съдбата носят със себе си неочаквани последствия.
 
Новият филмов проект е режисиран от Мартин Макариев, който преди броени месеци спечели любовта на над 115 000 зрители у нас и по света с последния си филм "В сърцето на машината". Главен сценарист е писателят Георги Тенев. В ярките персонажи на брата и сестрата се превъплъщават Луиза Григорова и Александър Димов. След успешния си тандем в последния филм на Макариев, заедно на екрана зрителите ще видят отново Александър Сано и все по-обичания у нас Игор Ангелов от Северна Македония. Ключови роли заемат още Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Мартина Апостолова, Никола Додов, Леарт Докле, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Цветина Петрова и сръбската актриса Ана Томич.
 
 
"С река на сърцето" се заснема в най-красивите райони на Видин и поречието на Дунав, чиито водни пейзажи се превръщат в ключов и магичен декор на сложната мрежа от събития. Сред основните локации се нарежда и впечатляваща винарска изба, в която се развива голяма част от действието.  
 
"Снимаме от 7 май, аз отидох там заедно с Георги февруари месец – да попием мястото, да разберем как живеят хората.", споделя Мартин Макариев. "И разбрах, че много малко знаем за този конкретен регион. Смеех да твърдя, че съм обиколил България, че съм снимал почти навсякъде, но това място ми се стори първо вълшебно и второ - крайно непознато." Сценаристът на сериала Георги Тенев добавя: "Великолепните актьори, с които работим, не просто играят, те живеят в образите."
 
Новият сериал засяга и редица социално значими теми. Сложните любовни връзки и материалните интереси предизвикват много тайни, кризи и промени, а в развоя на събитията слабостта се превръща в сила. Каква е цената за това, предстои да разберем в края на лятото.
 
В екипа зад кадър стоят още доказани професионалисти – главен оператор е Андрей Андреев, композитор е Виктор Стоянов, а продуцент на "С река на сърцето" е Светлин Нейнски. Сериалът ще се излъчва в делничните дни от вторник до петък, точно в 20:00 ч. по NOVA. Премиерата на първия епизод на семейната сага предстои на 13 септември.
 

Свързани новини

MTV EMA 2022: Кои са наградените

14.11.2022

Церемонията е на 13-ти в Дюселдорф

02.11.2022

"Домът на дракона" с рекорд

26.10.2022

Гласуването за наградите на MTV започна

13.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022


flash