Търси в сайта...

Наркодилъри отправиха смъртна заплаха към екипа на Натали Портман

Снимките на сериал, които текат в Балтимор, бяха спрени заради смъртна заплаха, предаде life.dir.bg, като цитира местна агенция.
 
Работата по "Lady of the Lake" на Apple TV+ е била преустановена временно, след като продуцентите са решили, че е прекалено рисковано да продължат след отправеното предупреждение.
 
"Ръководителите на продукцията решиха да... пренасрочат снимките, след като намериха друго място", обясни говорителят на полицейското управление в Балтимор Джеймс Моузес. Според изданието "Балтимор банър", което първо съобщи за заплахата, наркодилъри са поискали продуцентите на сериала да освободят мястото, избрано за снимачна площадка. Накрая дори са заплашили да застрелят човек от екипа.
 
Полицейският говорител Моузес твърди пред изданието, че наркодилърите са се опитали да изнудят за $50 000 екипа на "Lady of the Lake", но продуцентите са отказали да платят поисканата сума. Наркодилърите заплашили да се върнат по-късно същата вечер, въпреки че това изглежда не се е случило, отбелязва "Балтимор банър".
 
Сериалът "Lady of the Lake" е базиран на едноименния роман на Лора Липман. В продукцията участват Натали Портман и Моузес Инграм. Сериалът проследява преживяванията на разследващ журналист през 1960 в Балтимор, който иска да хвърли светлина върху убийствата в афроамериканската общност в града.
 
Снимките на сериала започнаха в Балтимор миналия април и се очаква премиерата му да бъде през 2023 по Apple TV+.

Свързани новини

За Джон Уилямс и още рекорди на Оскарите

27.01.2023

"Блондинка" е най-нехаресваният филм

25.01.2023

Актьорът е купил правата

23.01.2023

Нов сезон на любимия сериал

18.01.2023

Двойката отново заедно?

17.01.2023


flash