Търси в сайта...

Майсторът на хорър приключенията Джордан Пийл с новаторски проект

"НЕ!" e кинозабавление от ново поколение на наградения с Оскар режисьор Джордан Пийл.
 
След като се утвърди като един от най-оригиналните гласове в хоръра с хитовете "Бягай!" и "Нас", сега талантливият сценарист и режисьор отново ще преобърне представите ни за жанра, отвеждайки ни на пленяващо въображението, мистериозно киноприключение, различно от всичко, което сме гледали на големия екран, споделяйки, че това е най-големият му и най-сложен от техническа гледна точка проект до момента.
 
В малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния колоритните обитатели стават свидетели на смразяващо откритие, заради което О. Дж. Хейууд (Даниел Калуя) обединява сили със сестра си Емералд (Кики Палмър), за да намерят неоспоримо доказателство, че нещо неестествено и чуждо дебне в облаците над дома им – нещо голямо, откачено и жадуващо за кръв и внимание.

"НЕ!" вече предизвика фурор в Съединените щати, както сред критиката, която го оцени като поредния модерен шедьовър на Джордан Пийл, така и сред зрителите – филмът регистрира един от най-големите боксофис дебюти на продукция по напълно оригинална история.
 
НЕ! идва в кината и IMAX от 10 август. 

Свързани новини

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024


flash