Майсторът на хорър приключенията Джордан Пийл с новаторски проект

"НЕ!" e кинозабавление от ново поколение на наградения с Оскар режисьор Джордан Пийл.
 
След като се утвърди като един от най-оригиналните гласове в хоръра с хитовете "Бягай!" и "Нас", сега талантливият сценарист и режисьор отново ще преобърне представите ни за жанра, отвеждайки ни на пленяващо въображението, мистериозно киноприключение, различно от всичко, което сме гледали на големия екран, споделяйки, че това е най-големият му и най-сложен от техническа гледна точка проект до момента.
 
В малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния колоритните обитатели стават свидетели на смразяващо откритие, заради което О. Дж. Хейууд (Даниел Калуя) обединява сили със сестра си Емералд (Кики Палмър), за да намерят неоспоримо доказателство, че нещо неестествено и чуждо дебне в облаците над дома им – нещо голямо, откачено и жадуващо за кръв и внимание.

"НЕ!" вече предизвика фурор в Съединените щати, както сред критиката, която го оцени като поредния модерен шедьовър на Джордан Пийл, така и сред зрителите – филмът регистрира един от най-големите боксофис дебюти на продукция по напълно оригинална история.
 
НЕ! идва в кината и IMAX от 10 август. 

Свързани новини

За Джон Уилямс и още рекорди на Оскарите

27.01.2023

"Блондинка" е най-нехаресваният филм

25.01.2023

Актьорът е купил правата

23.01.2023

Нов сезон на любимия сериал

18.01.2023

Двойката отново заедно?

17.01.2023


flash