Виж първия трейлър на новата адаптация на "Интервю с вампир"

Лестат е на път най-после да превземе малкия екран с първата от многото подготвяни адаптации по "Вампирски хроники" на Ан Райс. 
 
AMC са се наели с нелеката задача да пренесат творчеството на покойната писателка, като не се ограничили само с една книга, а почти всички, припомня operationkino.net. Тук не включваме само споменатите вампири, наброяващи петнадесет книги (като броим и двете от така наречените "Нови истории за вампирите"), а и поредицата за "Вещиците" ("Lives Of The Mayfair Witches").
 
 
Райс работеше заедно със своя син Кристофър над този сериал в продължение на няколко години, след като успя да си върне правата над книжния първоизточник. Сега обаче имаме първия трейлър, който дебютира тези дни на Comic-Con.
 
Сам Рийд, който влиза в ролята на Лестат, е подписал договор за повече от един проект и се очаква при успех да повтори участието си и в следващи адаптации, като един от основните движещи фактори зад "Вампирски хроники". Все пак той ще трябва да влезе в обувките на Том Круз, който изпълни ролята в първата адаптация на книгата през 1994 под режисурата на Нийл Джордан.
 
"Интервю с вампир" е по дебютната книга от поредицата и се появява на бял свят през 1976. Тя се фокусира върху вампира Луи дьо Поант дю Лак, който разказва своя живот пред репортера Даниел Молой. Запознаваме се с Ню Орлийнс в края на осемнадесети век (сериалът премества действието с над сто години години напред), трансформацията и борбата на Луи да запази своята човечност въпреки чудовището, в което Лестат го превръща.
 
Освен вече споменатите Джейкъб Андерсън като Луи и Сам Рийд като Лестат, "Интервю с вампир" ще включва още Ерик Богосян като Молой, Бейли Бас като Клаудия и други, а цялото шоу ще движи Ролин Джоунс ("Friday Night Lights"). Премиерата е насрочена за 2 октомври.
 

Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash