Задава се спин-оф на хитовия сериал "Странни неща"

Сериалът "Странни неща" ("Stranger Things") е толкова успешен, че след стрийма на четвъртия му сезон, не спира да се говори за него.
 
Телевизионното шоу се превърна във втория проект на Netflix, който премина границата от 1 милиард часа гледане. Първият е южнокорейският сериал "Игра на калмари". Това накара продуцентите Duffer Brothers и Netflix бързо да започнат работа върху негов спин-оф ("разклонение").
 
Не се разкриват подробности за сюжета, но по-рано продуцентите обявиха, че спин-оф историята няма да се фокусира върху главните герои Илевън (Eleven) или Стив Харингтън. 
 
Освен това се работи и по театрална пиеса, която се развива в света и митологията на "Странни неща". 
 
Саундтракът му също е тотален хит - той вече е наличен в стрийминг платформите. Песента на певицата Кейт Буш "Running Up That Hill" от 1985-та година буквално възкръсна и вече трета седмица е на първото място в британската официална класация. Титаните от Metallica пък буквално благодариха, че огромният им хит "Master of Puppets" озвучава последния епизод от сезона. 
 
"Странни неща 4" дебютира с първите си седем епизода на 27 май, като последните два епизода от сезона бяха пуснати на 1 юли.
 
Поредицата, която е насочена основно към тийнейджърската публика, от доста време е световна сензация, и всичко свързано с нея се радва на голяма популярност. 
 
 
Преди дни в Токио бе открито заведение, вдъхновено от новия сезон на продукцията. Менюто предлага бургер, който една от главните героини в сериала - Илевън, опитва за първи път в живота си. Интериорът на заведението е преработен изцяло в духа на сериала. 
 
Заради огромния интерес, кафенето в Токио може да се посети само с предварителна резервация. Средното време за изчакване за вход е около четири часа, съобщава БТА. 

Свързани новини

Нов сезон на любимия сериал

18.01.2023

MTV EMA 2022: Кои са наградените

14.11.2022

Церемонията е на 13-ти в Дюселдорф

02.11.2022

"Домът на дракона" с рекорд

26.10.2022

Гласуването за наградите на MTV започна

13.10.2022


flash