Търси в сайта...

Ето кои са най-красивите актьори в Холивуд

Звездата от хитовете "Здрач" и "Батман" Робърт Патинсън и "суперменът" Хенри Кавил са двамата най-красиви актьори, обяви ново проучане, което се базира на стандартите за красота в човешкото лице.

Проучването, което мери перфектните пропорции на лицето, установи, че Патинсън достига почти до стопроцентовата красота.  

Съотношението на чертите на лицето на британската кинозвезда достига до 92,1% от "перфектното лице". Хенри Кавил е на 2-рото място с 91,6% идеални пропорции. 

Патинсън е роден на 13 май 1986 г. в Лондон. Той е висок 1,85 метра, а любопитен факт за него е, че освен с перфектна красота, той е дарен с музикален талант и свири на пиано. Патинсън е овековечен и в музея с восъчни фигури "Мадам Тюсо".

Англичанинът Хенри Кавил също се намира в превъзходна форма. Той се превърна в любимец на дамите, а събира погледите и на мъжете, които се възхищават на перфектната му мускулатура. След като изигра Супермен в няколко филма, Кавил е звездата във фентъзи поредицата "Вещерът" по Netflix. Хенри Кавил е едно от най-често спряганите имена за наследник на Даниел Крейг в поредицата за Джеймс Бонд. 


Свързани новини

Куентин Тарантино приключва с киното?

15.03.2023

Сериалът ще включва и оригинална музика

08.03.2023

Страх и смях с "Привидения в къщата"

06.03.2023

Този май Италия звучи добре!

01.03.2023

Нова любовна история на хоризонта

21.02.2023


flash