Зелена светлина за втория сезон на хитовия сериал "Игра на калмари"

Вторият сезон на хитовия южнокорейски сериал "Игра на калмари" идва скоро, само по Netflix! 

След премиерата си през миналата есен, сериалът буквално отнесе света. Шоуто разби рекордите по стрийминг на Netflix, спечели много награди и изстреля актьорския състав към световната слава. В писмо, написано до феновете на шоуто, писателят и режисьор Хуанг Донг-хюк сподели: "Отне ми 12 години, за да успея на осъществя първия сезон на "Squid Game" миналата година. Но отне едва 12 дни, за да се превърне в най-популярната поредица на Netflix досега.”
 
В дистопичната южнокорейска драма хора залагат живота си, за да спечелят гигантска сума пари, която да промени живота им. Те се включват доброволно в ужасяващи и брутални детски игри, в които играчите отпадат, губейки живата си, докато не остане само един.  
 
Най-нетърпеливите фенове обаче ще трябва да потърпят още малко. Въпреки официалното потвърждение на завръщането на сериала, все още няма премиерна дата. "В момента работим по сценария и историята.“, казва изпълнителният продуцент Ким Джи-йон. "Но определено искаме да направим втория сезон още по-добър. Фокусираме се върху това да го направим още по-страхотен за глобалната публика.”
 
В продължението на историята ще разберем какво се случва с миналогодишния победител в кървавата надпревара Сионг Джи-хун, а в ролята отново ще видим актьора Ли Джон-дже. Ще си припомним и някои от най-страховитите състезания, като детската игра Green Light - Red Light, но тръпнем в очакване на новите игри, които обещават да са още по-шокиращи и жестоки. 

Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash