Първият трейлър нa "Аватар: Природата на водата" е тук

Тази Коледа ще ни донесе дългоочакван подарък! 
 
На 16 декември се завръщаме на Пандора с амбициозното, епично и всепоглъщащо киноизживяване "Аватар: Природата на водата" на режисьора Джеймс Камерън.
 
Мегахитът "Аватар" написа история през 2009 година - с приходи от 2,84 милиарда гова продължава да е най-касовият филм на всички времена. Ето го и първия трейлър на дългоочакваното продължение: 

Повече от десет години след събитията в първата част Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца.

Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот лунаи да търсят помощта на други на‘ви племена.

"Аватар: Природата на водата" е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

Продуцентът Джон Ландау споделя, че темата за семейството е в същността на филма: "Аватар: Природата на водата" е история за това, докъде биха стигнали родителите, за да запазят семейството си заедно и в безопасност.

"Аватар: Природата на водата" излиза на 16 декември само в кината на 3D и IMAX 3D.


Свързани новини

Комедия с Клуни и Робъртс наесен

01.07.2022

Брад Пит ще приключи с киното

24.06.2022

"Топ Гън: Маверик" е близо до милиарда

23.06.2022

Тимъти Шаламе в "Жега 2"

21.06.2022

Ето как пее актьорът Остин Бътлър

14.06.2022


flash