Бил Скарсгард ще бъде "Гарванът" в новата версия на филма

Рибуутът на "Гарванът" ("The Crow") е от тези филми, които бавно и мъчително се пържат в своя си ад в продължение на дълги години. 
 
Много фенове вече изгубиха надежда, че Ерик Дрейвън ще възкръсне отново от мъртвите и ще търси отмъщение. Последно през 2016-2017 Джейсън Момоа пое щафетата и трябваше да носи емблематичния грим, припомня operationkino.net. За съжаление, само година-две по-късно нещата тотално се разпаднаха и той, заедно с тогавашния режисьор Корин Харди, напуснаха проекта.
 
Явно 2022 е времето за нов шанс. "Гарванът" отново е възроден и вече си има своя Ерик Дрейвън - Бил Скарсгард, както и режисьор - познатият със "Снежанка и ловецът" и "Дух в броня" Рупърт Сандърс.
 
"Гарванът" е адаптация на мрачния комикс на Джеймс О’Бар. Той разказва историята на онеправдания Ерик Дрейвън, който става жертва на жестоко престъпление. Мъжът се завръща от мъртвите в търсене на възмездие за своето и това на приятелката му убийство от местна група престъпници. Това е разказ едновременно за отмъщение и изкупление, със силни готически окраски. Темите за любовта, за загубата, за превъзмогване на болката са водещи.
 
Продукцията вече тече с пълна сила и снимките трябва да започнат през юни месец в Прага и Мюнхен. Бюджетът е определен на около петдесет милиона долара. 

Свързани новини

Филмът тръгва през октомври

25.09.2023

Гледаме предисторията на Игрите на глада

21.09.2023

Мартин Скорсезе се завръща с хит

15.09.2023

Джордж и Амал Клуни блестят във Венеция

01.09.2023

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер"

31.08.2023


flash