Бил Скарсгард ще бъде "Гарванът" в новата версия на филма

Рибуутът на "Гарванът" ("The Crow") е от тези филми, които бавно и мъчително се пържат в своя си ад в продължение на дълги години. 
 
Много фенове вече изгубиха надежда, че Ерик Дрейвън ще възкръсне отново от мъртвите и ще търси отмъщение. Последно през 2016-2017 Джейсън Момоа пое щафетата и трябваше да носи емблематичния грим, припомня operationkino.net. За съжаление, само година-две по-късно нещата тотално се разпаднаха и той, заедно с тогавашния режисьор Корин Харди, напуснаха проекта.
 
Явно 2022 е времето за нов шанс. "Гарванът" отново е възроден и вече си има своя Ерик Дрейвън - Бил Скарсгард, както и режисьор - познатият със "Снежанка и ловецът" и "Дух в броня" Рупърт Сандърс.
 
"Гарванът" е адаптация на мрачния комикс на Джеймс О’Бар. Той разказва историята на онеправдания Ерик Дрейвън, който става жертва на жестоко престъпление. Мъжът се завръща от мъртвите в търсене на възмездие за своето и това на приятелката му убийство от местна група престъпници. Това е разказ едновременно за отмъщение и изкупление, със силни готически окраски. Темите за любовта, за загубата, за превъзмогване на болката са водещи.
 
Продукцията вече тече с пълна сила и снимките трябва да започнат през юни месец в Прага и Мюнхен. Бюджетът е определен на около петдесет милиона долара. 

Свързани новини

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024


flash