"Топ Гън: Маверик" ще влети в кината на 27 май

Да, имаме нужда от тази скорост!

35 години след като изигра образа, превърнал го в кинозвезда, Том Круз отново слага култовото кожено яке, авиаторските очила на Маверик и ни кани на борда на едно от най-очакваните филмови продължения в историята на киното.

Отдаващ почит на легендарния оригинал на режисьора Тони Скот от 1986 г. и заснет с най-новите достижения в кинотехнологиите, "Топ Гън: Маверик" поразява със спиращи дъха сцени и каскади, които, верен на неподражаемия си стил, Том Круз изпълнява сам.

Каскадите са напълно истински и без намесата на компютърно генерирани ефекти. Ето го и най-новия трейлър на дългоочакваната лента: 

Битката в "Топ Гън: Маверик" отново няма да е само в небето, а и на земята, където Маверик се сблъсква челно с младото поколение авиатори, които са уверени, че ветеранът няма на какво да ги научи. Дали му е познато? Нещата стават още по-заплетени, когато той се изправи лице в лице с демоните от миналото си, олицетворени от лейтенант Брадли "Рустър" Брадшоу (Майлс Телър) – сина на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник "Гуус" Брадшоу. Опитът или дързостта? Разумът или емоцията? Младото поколение или старото? Вечните въпроси, но пропити с адреналин и екшън до краен предел!

На 27 май "Топ Гън: Маверик" ще влети само в кината, IMAX и 4DX. 


Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash