"Moonfall" или какво ще стане, ако Луната падне върху Земятa

От 50 години човечеството не е стъпвало на Луната. Затова на 4 февруари Луната ще дойде на Земята в епичния екшън спектакъл "Moonfall" на виртуозния майстор на катастрофични блокбъстъри Roland Emmerich.

В най-амбициозния си проект до момента, режисьорът на световните хитове "Денят на независимостта", "След утрешния ден" и "2012" ще отведе зрителите на зрелищно киноприключение с носителката на Оскар Halle Berry ("Жената котка", "X-Мен"), Patrick Wilson ("Пазителите", "Аквамен"), John Bradley ("Игра на тронове"), Donald Sutherland и др.

В "Moonfall" мистериозна сила изкарва Луната от орбита и я запраща към неизбежен сблъсък със Земята, което ще сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме. Jo Fowler (Berry) – ръководител в НАСА и бивш астронавт е убедена, че знае какъв е ключът за спасението ни, но единствените хора, които ѝ вярват, са старият ѝ колега Brian Harper (Wilson) и любителят на конспиративни теории K. C. Houseman (Bradley).

Нетипичният екип рискува всичко и броени дни преди настъпването на глобалната катастрофа се отправя на отчаяна, невъзможна мисия в космоса, само за да открие, че Луната не е това, което си мислим, че е… Те ще се отправят на опасна мисия до нашия естествен спътник, който крие смъртоносна тайна. Планът е ясен: Спасяваме Луната. Спасяваме Земята.

Ще се изправим срещу тъмната страна на Луната в "Moonfall" от 4 февруари в кината.


Свързани новини

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

Теодор Ушев спечели "Златна палма"

25.04.2023

Никълъс Кейдж е Дракула в нова комедия

30.03.2023

Страх и смях с "Привидения в къщата"

06.03.2023

Този май Италия звучи добре!

01.03.2023


flash