Leonardo DiCaprio в преговори за брутална роля

Звездата Leonardo DiCaprio е на финалната права на преговорите с гиганта MGM за главната роля в нов филм, посветен на сектантския лидер Jim Jones.  

Смята се, че Jones е отговорен за най-масовото самоубийство в американската история, известно като "Клането Джоунстаун". През 1978 повече от 900 членове на Храма на хората – сектата на преподобния Jim Jones, се самоубиват чрез натравяне с цианид.

Всички тези хора са били толкова омагьосани от конспиративните теории на проповедника, че изоставят нормалния си живот и се преместват да живеят в отдалечената ферма Джоунстаун в Гвиана. Така се стига до ноември 1978, когато те решат по едно и също време да изпият отровния коктейл и да сложат край на живота си. Сред загиналите има и стотици деца.

Как може толкова много хора да загубят връзката си с реалността? Как е успял проповедникът Jim Jones буквално да промие мозъците им? Безкрайно любопитна история, на която DiCaprio ще бъде и продуцент, освен че ще изиграе ролята на сектантския лидер. Със сценария се заема Scott Rosenberg, който стои зад хитовете "Венъм", "Джуманджи" и др.

Има време обаче докато сериозният проект види бял свят. Дотогава феновете на DiCaprio могат да се насладят на дългоочаквания кинохит "Don’t Look Up" -  комедия, в която актьора играе заедно със звездите Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Jonah Hill, легендата Meryl Streep и певицата Ariana Grande. DiCaprio е част от каста и на предстоящия филм на режисьора Martin Scorsese - "Killers of the Flower Moon".


Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash