Ясно е кога ще излъчат новите епизоди на "Сексът и градът"

След години спекулации и слухове за връщането на "Сексът и градът" на екран, това най-накрая става факт. Сериалът се излъчваше по HBO от 1998 до 2004 г. в 94 епизода през шестте си сезона, припомня life.dir.bg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 
Новият сериал, който е озаглавен "И просто така" се очаква да започне в края на тази година. Актрисата Sarah Jessica Parker направи важно съобщение на нейните фенове и тези на "Сексът и градът". В кратко видео с нейно участие, тя сподели кога ще е премиерата на новите епизоди. Клипът беше пуснат в YouTube канала на HBO Max. Това е и платформата, която ще ни даде възможността да проследим приключенията на Carrie, Miranda и Charlotte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 
Докато Sarah Jessica Parker съобщава за премиерата на сериала, фонът зад нея са няколко кадъра от снимачната площадка, където се вижда как трите приятелка се разхождат из града. "Здравейте от Ню Йорк, Пето авеню. Снимаме новата глава от "Сексът и градът" или както ние обичаме да ѝ казваме "И просто така". Междувременно премиерата ще бъде през декември по HBO Max", добавя актрисата.
 
 
Както вече стана ясно, Саманта няма да участва в новите епизоди, но някои от старите герои се завръщат на екран. Част от тях са Mr. Big (Тузаря), Steve, Aidan и Harry. Новите серии ще проследят живота на Miranda, Carrie и Charlotte, които се сблъскват с всякакви трудности в живота, но въпреки това се опитват да запазят приятелството си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 
В сериала "И просто така" ще има и нови попълнения. Известно е, че ще бъде от 10 серии, които ще бъдат по 30 минути.

Свързани новини

Снимките спряха

30.08.2022

Шедьоври в IMAX

19.08.2022

Джони Деп се завръща на големия екран

12.08.2022

Режисьорът Джордан Пийл казва "НЕ!"

12.08.2022

Мария Бакалова ни кани на кино

11.08.2022


flash