Търси в сайта...

Суперзвездата Мария Бакалова - модел, актриса и кино продуцент

Българската актриса Мария Бакалова придоби статут на суперзвезда за рекордно кратко време

След пробива й с ролята в "Борат 2", за която бе номинирана за Оскар, Бакалова получи няколко роли в големи продукции, официален гост е на всички кино фестивали, и бе една от знаменитостите в модното шоу на Dolce & Gabbana преди броени дни, редом до звезди като Jennifer Lopez, Kate Hudson, Monica Bellucci, Филип Киркоров и много други. 

Най-горещата новина около българката е новата главна роля в романтичната комедия "Сватбеното пътешествие" (The Honeymoon). Освен актьорския ангажимент, Бакалова ще бъде продуцент на британско-италианска продукция, похвали се самата тя в Instagram: 

Dean Craig е сценарист и режисьор на филма. Снимките ще започнат през септември в Рим и във Венеция. В "Сватбеното пътешествие" (The Honeymoon) ще участват още Pico Alexander ("Параграф 22"), Asim Chaudhry ("Черно огледало: Бандерснач") и Lucas Bravo ("Емили в Париж"). Бакалова ще се превъплъти в ролята на Sarah - булка, която със съпруга си Adam се отправят на дългоочаквано романтично сватбено пътешествие във Венеция, но най-добрият приятел на Adam - Ed, съсипва романтичните планове на младоженците. Актрисата сподели, че ролята я е привлякла, защото е силен женски образ и то от Източна Европа. 

Бакалова определено е една от най-популярните кино звезди в момента - тя се снима още в хоръра "Bodies, Bodies, Bodies", както и в комедията на Judd Apatow - "Тhe Buble". Модата е другото голямо изкушение на българката. 

Бакалова сподели серия зашеметяващи кадри от участието й в грандиозното модно шоу на Dolce & Gabbana на брега на Венеция, два дни преди старта на най-стария европейски кино фестивал, на който 24-годишната актриса отново е официален гост. 

В представянето на колекцията Alta Moda на италианската марка се включиха десетки знаменитости, а самата Мария блесна в няколко грандиозни тоалета. 

Специални гости на модното шоу бяха още Jennifer Lopez, Helen Mirren, Zoe Saldana, певиците Ciara и Doja Cat, италианската икона Monica Bellucci, която подкрепяше дъщеря си Deva Cassel, която дефилира на подиума. Сред моделите бяха още много звездни наследници: дъщерята на Heidi Klum - Leni, Emmeline - дъщерята на актьора Christian Bale, както и трите щерки на рапъра Sean Combs.

Дизайнерите съвсем умишлено събират новото поколение знаменитости, сред които безспорно е Мария Бакалова. 

Във Венеция днес започва най-старият кино фестивал, където актрисата ще представи лената с нейно участие "Жените наистина плачат" на творческия тандем Весела Казакова и Мина Милева. Най-дългоочакваните заглавия там са новият филм на Pedro Almodóvar "Паралелни майки", който дава старта на фестивала. Феновете нямат търпение за премиерата на "Дюн" на режисьора Denis Villeneuve, както и за представянето на филма за легендата Diego Maradona на именития режисьор Paolo Sorrentino. 


Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash