Матрицата възкръсна! Първият трейлър на "Matrix 4: Resurrection" беше показан на CinemaCon

Neo и Trinity се завръщат в Матрицата!

Осем месеца след като Warner Bros. пусна новината, че режисьорката Lana Wachowski се заема с четвъртата част на култовата сага, първият трейлър на "Matrix 4: Resurrection" беше показан на изложението CinemaCon. Все още видеото не е публикувано официално, но името и датата на премиерата вече са ясни - "Матрицата: Възкресение" идва на 22 декември 2021! 

От Warner отбелязаха, че студиото е пуснало 13 нови филма по време на пандемията и се похвалиха, че ще продължават да привличат повече публика, а предвид новите продукции, които бяха показани на изложението, се очаква да подобрят драстично приходите на кината.

Освен трейлъра на "Matrix 4: Resurrection", кино гигантът показа на публиката тейлърите на "The Batman" (4 март 2022), и "Dune" (22 октомври), както и части от работния процес по най-новия филм на Клинт Истууд "Cry Macho", предисторията на "The Sopranos", "King Richard" с Уил Смит в главната роля и др.

Най-дългоочакваната новина със сигурност е заглавието и премиерната дата на Матрицата 4, 18 години след появата на последната част. В трейлъра се виждат любимите ни Neo и Trinity – в ролите Keanu Reeves и Carrie-Anne Moss, обратно в играта. Laurence Fishburne не е част от каста, но ще видим актьора Yahya Abdul-Mahteen II ("Аcuaman") като младия Морфей. 

Според синопсиса, Матрицата е рестартирана, а действието е 60 години след "Революциите". Тайнствен анализатор (Neil Patrick Harris) се опитва да помогне на разработчика на игри Thomas (Keanu Reeves) с неговите психологически проблеми. Thomas - Neo има много спомени, но вярва, че има видения за приживяното в Матрицата. Докато не среща приятелката си Trinity (Carrie-Anne Moss)... Датата на премиерата е 22 декември 2021 г. в кината и ексклузивно по HBO Max.


Свързани новини

"И просто така" идва през декември

27.10.2021

Решителни промени след инцидента

25.10.2021

Актьорът снима уестърна "Rust"

22.10.2021

Новият Батман: един различен екшън герой

21.10.2021

"Вечните" - поглед отвътре

18.10.2021


flash