"Жената чудо 1984" направи силен дебют на фона на пандемията

 "Жената чудо 1984" - първият и единствен блокбъстър, който се осмели да направи премиерата си през тази година, успя да регистрира добър финансов резултат в американския боксофис.

Лентата набра 16,7 милиона долара в коледния уикенд. Необичайната премиера на филма помогна за по-високите приходи. В САЩ "Жената чудо 1984" се появи едновременно в американските кина и в стрийминг услугата HBO Max на 25 декември. 

Въпреки успешната премиера, приходите са бледи на фона на обичайните успехи в коледния уикенд на други подобни продукции. Все пак дебютът на филма с актрисата Гал Гадот в главната роля идва по време на пандемията. 

Сега надеждата на продуцентите е поне част от рекордния 200-милионен бюджет да бъде върнат от прожекциите. Режисьорът на филма - Пати Дженкинс, изрази надежда, че "Жената чудо 1984" ще донесе малко радост на хората в празничния сезон и ги призова да отидат да го гледат. 

Продукцията е продължение на "Жената чудо" от 2017 г. Новият филм пренася амазонката Даяна (Гал Гадот) в 80-те години на миналия век, където тя отново се среща с отдавна изгубения си любим Стив Тревър (Крис Пайн), но трябва да се изправи и срещу нови предизвикателства - злодеите Cheetah (Кристен Уиг) и Макс Лорд (Педро Паскал). 


Свързани новини



flash