Nicolas Cage играе ролята на живота си като... Nicolas Cage

Това няма да е първият случай, в който известен актьор ни представя своя различна версия на екрана (спомнете си "Да бъдеш Джон Малкович"), но този проект наистина звучи интригуващо, пише cinefish.bg.
 
В "The Unbearable Weight of Massive Talent" Nicolas Cage ще играе себе си. В допълнение филмът на Lionsgate ще е първата роля на звездата за голямо студио, цели осем години след "Призрачен ездач". Сценаристи са Tom Gormican и Kevin Etten, а Tm Gormican ще е и режисьор.
 
Сюжетът разказва за Cage, който се надява да получи роля в новия филм на Quentin Tarantino. По това време той живее със своята дъщеря тийнейджърка, с която не са в много добри отношения. Сред интересните моменти ще бъде самопризнанието на актьора, че е участвал в твърде много слаби филми и затова е загубил своя звезден блясък.
 
Но това не е всичко. Затъналият в дългове Cage е поканен на партито на мексикански милиардер, който е негов голям почитател. Той е написал сценарий и се надява носителят на "Оскар" да участва в него. Оказва се обаче, че милиардерът всъщност оглавява нарко картел и актьорът е вербуван от ЦРУ да докладва за дейността му. Нещата се усложняват, когато е застрашен живота на дъщерята и бившата съпруга на Cage и той трябва да се подготви за "ролята на живота си".
 
В бъдещия хит ще има препратки към много от филмите на Cage като "Да напуснеш Лас Вегас", "Лице назаем" и "Да изчезнеш за 60 секунди". Той е убеден да участва от Gormican, който му пише писмо, в което го убеждава, че "The Unbearable Weight of Massive Talent" няма за цел да му се подиграва. Напротив, филмът е като обяснение в любов към неговата кариера. А ако всичко се получи добре, кариерата на Cage наистина може да набере отново скорост.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash