Lady Gaga в следващия филм на Ridley Scott

Ridley Scott още не е заснел предизвикалия огромен интерес "The Last Duel" с Matt Damon, Ben Affleck и Adam Driver, а вече планира следващия си проект. Той ще режисира филм за прочутата италианска модна династия Gucci и убийството на внука на създателя на марката Gucciо Gucci. А в главната роля ще бъде Lady Gaga.
 
Тя ще играе Patrizia Reggiani, бившата съпруга на Maurizio Gucci. Известна още като "Черната вдовица", Reggiani е осъдена за поръчване на убийството му на стълбите пред неговия офис през 1995 г. След шумен съдебен процес тя прекарва 16 години зад решетките и е освободена през 2016 г.
 
Това ще бъде първата роля на Lady Gaga след отрупания със суперлативи касов хит "Роди се звезда". Той й донесе номинация за "Оскар" за най-добра актриса, а тя все пак получи мечтаната статуетка за най-добра песен – "Shallow".
 
Новината, че Gaga и Scott е работят заедно вече предизвика небивал отзвук. Проблемът е, че филмът няма да бъде заснет скоро, поне докато режисьорът на "Гладиатор" не приключи работа по "The Last Duel".
 
Сценарият на новия филм за убийството на Gucci е дело на Roberto Bentivegna по книгата на Sara Gay Forden "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed". Scott ще бъде продуцент на бъдещия хит, заедно със съпругата си Giannina Scott, която го убеждава да се заеме с този скандален случай, и своята компания Scott Free Productions.

Свързани новини

"Доза Щастие” на върха в 7 държави

28.05.2020

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Tom Hanks помага за COVID-19 ваксина

23.04.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

Ето го най-успешният сингъл в света

11.03.2020

Коментари


flash