Продуцентът на "Бохемска рапсодия" с филм за Bee Gees

Paramount обединяват сили с компанията Sister и продуцента на "Бохемска рапсодия" Graham King за биографичен филм за Bee Gees. Популярното трио, създадено от братята Barry, Robin и Maurice, е абсолютен музикален феномен и е продало над 220 милиона албуми по целия свят.
 
Те безспорно са една от най-популярните групи на всички времена. Bee Gees започват кариерата си още през 50-те и бързо си спечелват почитатели по света. Превръщат се в мегазвезди със саундтрака на "Треска в събота вечер". Възползвайки се по огромната популярност на диско вълната, той се превръща в един от най-продаваните албуми на всички времена.
 
Paramount са откупили правата за създаване на филм от наследниците на братя Gibb и ще могат да използват техните хитове в него. Наскоро основаната компания Sister ще се включи като съпродуцент или ще участва във финансирането на проекта. За King пък това ще бъде поредната музикална биография, след "Бохемска рапдосия", спечелил над 900 милиона долара и 4 награди "Оскар".
 
За Paramount това също ще е нова музикална биография, след отрупания със суперлативи мюзикъл за живота на Elton John "Рокетмен". Taron Egerton е в ролята на легендарния музикант и сам изпълнява неговите песни, за което мнозина му предричат номинация за "Оскар".
 
От тримата братя Gibb все още жив е единствено Barry. Предполага се, че той ще бъде замесен в създаването на филма, а в момента като начало се издирва сценарист, който да опише живота им.

Свързани новини

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Tom Hanks помага за COVID-19 ваксина

23.04.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Излиза Bad Boys For Life (OST)

21.01.2020

Коментари


flash