Задават се два различни проекта за "Матрицата"

Новината, че ще видим нов филм от култовата поредица "Матрицата", предизвика очаквания огромен интерес преди няколко месеца. Но всъщност ни предстои да видим два различни филма, подготвяни от различни екипи, пише cinefish.bg. Разяснението дойде от сценариста Zak Penn ("Играч първи, приготви се").
 
Той от години се опитва да разработи своя идея, свързана с познатата ни алтернативна вселена. За момента знаем, че тя няма да е римейк на оригиналния филм, нито ще поставя ново начало на поредицата.
 
"След обявяването на новината през август всички не спират да ме питат, затова искам да поясня. Има два различни проекта за "Матрицата", разработвани от Warner Bros. Действието в моя сценарий се развива много преди познатите ни събития от първата "Матрица". Lana Wachowski ще режисира продължение, по което аз не съм работил, но нямам търпение да гледам. И двата проекта са съвсем различни, но общото е, че няма да рестартират всичко отначало", споделя Penn.
 
Той не разкрива много за своя проект, но е известно, че целта му е да разшири вселената на "Матрицата". Надяваме се скоро да научим повече за този толкова секретен филм.
 
Що се касае до "Матрицата 4", в него отново ще се завърнат Keanu Reeves и Carrie-Anne Moss в култовите си роли на Neo и Trinity, а Lana Wachowski ще е режисьор и един от сценаристите. Не знаем кога точно ще се развива действието в бъдещия хит, но наскоро бе обявено, че от екипа провеждат кастинг за актьор, който да играе младия Neo. Според някои източници ще видим и младия Morpheus.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash