Eddie Murphy обяви завръщането си в "Ченгето от Бевърли Хилс 4"

За това продължение се говори от години. Вече като че ли никой не вярваше, че Eddie Murphy ще се завърне към един от най-популярните си образи на устатото ченге Axel Foley. Но самият актьор потвърди, че следващият му филм ще бъде "Ченгето от Бевърли Хилс 4", съобщи cinefish.bg.
 
В момента Murphy се подготвя да се завърне към друга култова роля – на принц Аким в "Пристигане в Америка 2". В свое скорошно интервю той признава, че след като приключи работа по този филм, ще се заеме с дълго отлагания филм за новите приключения на Axel Foley.
 
"Ченгето от Бевърли Хилс" изстрелва в звездна орбита младия актьор през 1984 г. Филмът на Martin Brest става най-касовият хит на годината с приходи само в САЩ от 234 милиона долара. В него е включена от популярната песен, композирана от Harold Faltermeyer, която се нарежда сред емблематичните мелодии от филмите на 80-те.
 
През 1987 г. излиза продължението, дело на Tony Scott, а през 1994 г. е премиерата на третата част. След това дълго се говори за ново начало на поредицата. През 2011 г. Murphy явно се отказва от идеята за продължение и обявява, че се подготвя сериал, в който главен герой ще е синът на Axel. До реализацията му обаче така и не се стига. Две години по-късно Brett Ratner е обявен за режисьор на "Ченгето от Бевърли Хилс 4", но и тогава нещата не се получават.
 
Явно Murphy все пак ще успее да реализира своята отколешна идея. В момента всички критици хвалят изпълнението му в биографичната драма "Dolemite Is My Name", която може да му донесе номинация за "Оскар". Освен това популярният комик ще започне скоро снимки на друго отдавна подготвяно продължение "Пристигане в Америка 2", чиято премиера е предвидена за 18 декември 2020 г.

Свързани новини

Замръзналото кралство 2 оглави Billboard

09.12.2019

Стоянка Мутафова почина на 97 години

06.12.2019

Виж първия трейлър на "Черната вдовица"

03.12.2019

Биографичен филм за Michael Jackson

29.11.2019

Отиде си големият Стефан Данаилов

27.11.2019

Коментари


flash