Приключиха снимките на Bond 25, Daniel Craig се сбогува с поредицата

По-добре късно, отколкото никога. Звучи като заглавие на филм за James Bond, но всъщност това обобщава накратко тази новина, пише cinefish.bg. След като снимките на новия епос за най-популярния британски шпионин бяха прекъсвани на няколко пъти, филмът в крайна сметка е най-после заснет.
 
Работата по "No Time to Die" започна още през април и като всички филми от поредицата снимките бяха на няколко екзотични локации, в които Bond се подвизава за поредната си мисия. И докато тепърва предстоят още довършителни дейности, екипът и актьорския състав имаха повод да отпразнуват финала.
 
Прощалното парти се е състояло в ресторант в Италия. Сред присъствалите е и Daniel Craig, който е бил изненадан с Bond торта. Макар и добре почерпен, актьорът е държал реч, предизвикала възторжени аплодисменти от колегите му и екипа. "Това беше едно от най-прекрасните преживявания за мен. Всички бяхме невероятни. Гордея се с работата на всеки член от екипа на тази продукция. Бих искал да благодаря на всички и специално на Barbara Broccoli за тази вечер", заявил пред всички Craig. 
 
Той се заричаше, че повече няма да играе Bond, но все пак се завърна за последен път в култовата роля. Междувременно вече започна да се говори упорито за Bond 26. Phoebe Waller-Bridge, за която всички казват, че има огромен принос за изпипване на сценария на "No Time to Die", вече е получила предложение да започне работа по следващите приключения на Bond.

Свързани новини

Замръзналото кралство 2 оглави Billboard

09.12.2019

Стоянка Мутафова почина на 97 години

06.12.2019

Виж първия трейлър на "Черната вдовица"

03.12.2019

Биографичен филм за Michael Jackson

29.11.2019

Отиде си големият Стефан Данаилов

27.11.2019

Коментари


flash