Приключиха снимките на Bond 25, Daniel Craig се сбогува с поредицата

По-добре късно, отколкото никога. Звучи като заглавие на филм за James Bond, но всъщност това обобщава накратко тази новина, пише cinefish.bg. След като снимките на новия епос за най-популярния британски шпионин бяха прекъсвани на няколко пъти, филмът в крайна сметка е най-после заснет.
 
Работата по "No Time to Die" започна още през април и като всички филми от поредицата снимките бяха на няколко екзотични локации, в които Bond се подвизава за поредната си мисия. И докато тепърва предстоят още довършителни дейности, екипът и актьорския състав имаха повод да отпразнуват финала.
 
Прощалното парти се е състояло в ресторант в Италия. Сред присъствалите е и Daniel Craig, който е бил изненадан с Bond торта. Макар и добре почерпен, актьорът е държал реч, предизвикала възторжени аплодисменти от колегите му и екипа. "Това беше едно от най-прекрасните преживявания за мен. Всички бяхме невероятни. Гордея се с работата на всеки член от екипа на тази продукция. Бих искал да благодаря на всички и специално на Barbara Broccoli за тази вечер", заявил пред всички Craig. 
 
Той се заричаше, че повече няма да играе Bond, но все пак се завърна за последен път в култовата роля. Междувременно вече започна да се говори упорито за Bond 26. Phoebe Waller-Bridge, за която всички казват, че има огромен принос за изпипване на сценария на "No Time to Die", вече е получила предложение да започне работа по следващите приключения на Bond.

Свързани новини

Нова българска комедия през 2021

04.08.2020

Задава се римейк на "Туистър"

02.07.2020

Официално е – работи се по "Писък 5"

01.07.2020

Kristen Stewart ще бъде лейди Di

24.06.2020

"Доза Щастие” на върха в 7 държави

28.05.2020

Коментари


flash