Официално е: Keanu Reeves и Carrie-Anne Moss се завръщат за "Матрицата 4"

"Матрицата" е безспорно един от най-добрите екшън/сай-фай филми за всички времена. Без значение какво мислите за продълженията му, трилогията на сестри Wachowski пожъна огромен успех преди повече от 15 години и се записа в кино историята като едно от най-известните заглавия. Оттогава непрестанно се говори за някакъв вид продължение или spinoff на историята, но колкото повече слухове излизаха и си отиваха, толкова повече идеята за потапяне отново в света на Wachowski се превърна в мираж.
 
Днес нещата се промениха коренно, след като благодарение на Variety можем да потвърдим официално, че Lana Wachowski ще се завърне да напише и режисира новия все още неозаглавен филм от поредицата. Keanu Reeves и Carrie-Anne Moss също ще влязат отново в обувките на Нео и Тринити. Lana ще работи по сценария заедно с Aleksandar Hemon и David Mitchell, като се очаква снимките да започнат през 2020 година, съобщава operationkino.net.
 
Две неща правят моментално впечатление, отбелязва кино порталът: първо – очевидно Lilly Wachowski няма да помага на Lana в заснемането на новия филм, което е изключително любопитно, имайки предвид, че те заедно заснеха трилогията; второто е, че съдбите на Нео и Тринити приключиха окончателно в "Матрицата: Революции" и не е ясно как героите им биха били върнати обратно на екран, без обяснението за това да звучи нелепо. 
 
Ето какво казва и Lana Wachowski в кратко изявление по случая: "Много от идеите, които обсъждахме с Lilly преди 20 години, са още по-релевантни днес. Радвам се, че имам тези герои отново в живота си и за поредния шанс да работя със страхотните ми приятели."

Свързани новини

Nicolas Cage ще играе... Nicolas Cage

20.11.2019

"Доза Щастие" влиза в учебната програма

19.11.2019

Lady Gaga в нов филм на Ridley Scott

13.11.2019

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Коментари


flash