Неиздавани песни на George Michael в "Last Christmas" (трейлър)

По традиция, продължаваща вече повече от три десетилетия, това е една от най-излъчваните песни в края на всяка година, припомня cinefish.bg. През 2019 ще имаме и специален повод да слушаме отново и отново "Last Christmas". А той е свързан с премиерата на едноименната романтична комедия, вдъхновена от едноименния хит на Wham!
 
Вече излезе първият трейлър на филма на Paul Feig, в който главните роли изпълняват Emilia Clarke и Henry Golding. Самият Feig пък сподели по този повод, че в коледната комедия ще чуем неиздавани песни на George Michael, който ни напусна точно по Коледа през 2016 г.
 
 
Малко преди да почине, Michael работи по нов албум, който така и остава недовършен. Но все пак има няколко записани песни, които най-после ще бъдат чути в "Last Christmas". "Една от песните във филма е именно от тези, записани последно от George, и тя е просто невероятна. Толкова съм развълнуван, че всички ще могат да я чуят най-после. Тя е типичния празничен коледен стил, затова решихме да включим цялата песен, която е около шест минути, във филма", разказва Feig. Песента ще звучи по време на финалните надписи.
 
В "Last Christmas" Clarke е в ролята на Kate, която има напълно скучен и лишен от емоции живот, работейки като елф в един магазин за коледни стоки в Лондон. Но всичко се променя, след като се запознава с красавеца Tom (Golding).
 
Emma Thompson, която е автор на сценария, заедно с Bryony Kimmings, ще видим в ролята на майката на Kate. Очакваме премиерата на 15 ноември.

Свързани новини

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Tom Hanks помага за COVID-19 ваксина

23.04.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Излиза Bad Boys For Life (OST)

21.01.2020

Коментари


flash