Неиздавани песни на George Michael в "Last Christmas" (трейлър)

По традиция, продължаваща вече повече от три десетилетия, това е една от най-излъчваните песни в края на всяка година, припомня cinefish.bg. През 2019 ще имаме и специален повод да слушаме отново и отново "Last Christmas". А той е свързан с премиерата на едноименната романтична комедия, вдъхновена от едноименния хит на Wham!
 
Вече излезе първият трейлър на филма на Paul Feig, в който главните роли изпълняват Emilia Clarke и Henry Golding. Самият Feig пък сподели по този повод, че в коледната комедия ще чуем неиздавани песни на George Michael, който ни напусна точно по Коледа през 2016 г.
 
 
Малко преди да почине, Michael работи по нов албум, който така и остава недовършен. Но все пак има няколко записани песни, които най-после ще бъдат чути в "Last Christmas". "Една от песните във филма е именно от тези, записани последно от George, и тя е просто невероятна. Толкова съм развълнуван, че всички ще могат да я чуят най-после. Тя е типичния празничен коледен стил, затова решихме да включим цялата песен, която е около шест минути, във филма", разказва Feig. Песента ще звучи по време на финалните надписи.
 
В "Last Christmas" Clarke е в ролята на Kate, която има напълно скучен и лишен от емоции живот, работейки като елф в един магазин за коледни стоки в Лондон. Но всичко се променя, след като се запознава с красавеца Tom (Golding).
 
Emma Thompson, която е автор на сценария, заедно с Bryony Kimmings, ще видим в ролята на майката на Kate. Очакваме премиерата на 15 ноември.

Свързани новини

Lady Gaga в нов филм на Ridley Scott

13.11.2019

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Чуй неиздаван сингъл на George Michael

06.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Нови сценаристи на "Карибски пирати"

28.10.2019

Коментари


flash