Jennifer Lopez става Кръстница на мафията

STXfilms и Jennifer Lopez ще работят заедно по трети проект, след романтичната комедия "Втори шанс" и предстоящата вдъхновена от истински случай стриптийз драма "Hustlers", съобщава cinefish.bg. Новият филм "The Godmother" ще е нещо съвсем различно и ще разказва за колумбийката Griselda Blanco, издигнала се до нарко бос, известна с прозвището Кръстницата. 
 
Lopez ще е в ролята на Blanco. Тя ще е сред продуцентите на филма, чийто сценарий е дело на Regina Corrado ("Дедууд: Филмът") и Terence Winter ("Вълкът от Уолстрийт", "Семейство Сопрано").  
 
При първоначалното обявяване на проекта преди три години "The Godmother" е предвиден като телевизионна продукция за HBO. Все пак вече е ясно, че той ще излезе на големия екран. През миналата година Catherine Zeta-Jones игра Blanco в телевизионния филм "Cocaine Godmother: The Griselda Blanco Story".
 
Новият филм ще разказва за възходите и паденията в живота на Blanco, която успява да загърбва бедното си детство в Колумбия и изкусно манипулира мъжете около себе си, за да се превърне в един от най-могъщите наркобосове в света. Смята се, че империята й достига 2 милиарда долара, а тя е ключова фигура в кървавите войни за разпределяне на нарко пазара в Маями.
 
"Безкрайно съм впечатлена от историята на Griselda Blanco и нямах търпение да я изиграя на екрана. Тя е известна, амбициозна и истински хищник в един свят, доминиран от мъжете. Изгарям от желание да представя този антигерой и съм развълнувана от възможността да си партнирам за трети път с STX за тази завладяваща история", сподели Lopez.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash