Снимките на "Индиана Джоунс 5" започват догодина

Той е безспорният супер герой в света на археологията и доказа съществуването на Исус Христос, пребори се с нацистите и с индийска секта и дори разкри интелигентни форми на живот от други планети. А сега му предстои да победи най-грандиозното от всички предизвикателства: остаряването, пише cinefish.bg.
 
Разбира се, това е Индиана Джоунс, чието завръщане очакваме отдавна. За пети филм от прочутата поредица се заговори още след премиерата на "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп", която беше преди цели 11 години. Оттогава постоянно се споделяха различни идеи за ново приключение на Инди, в чиято роля не можем да си представим друг, освен Харисън Форд.
 
Ето че вече всичко изглежда най-после готово за голямото завръщане. Снимките на петия и явно последен филм за д-р Джоунс ще започнат през април 2020 в Лондон. За момента това е единствената изтекла информация, като естествено се очаква на режисьорския стол отново да е Стивън Спилбърг, който в момента снима усилено своята версия на мюзикъла "Уестсайдска история".
 
Планираните първоначално снимки бяха отложени, след като подготвения сценарий от Джонатан Касдан ("Соло: История от Междузвездни войни") не предизвика очаквания положителен отзвук. Наложи се създателят на сериала "This Is Us" Дан Фогелман, работил по хитовете на Дисни "Колите" и "Рапунцел и разбойникът", да напише съвсем нова версия. И явно тя е била приета много радушно.
 
Няма как да разберем каква ще е новата мисия на Индиана Джоунс, но се надяваме скоро да научим повече подробности за актьорския състав и дали Шая Лебьоф ще е отново на линия. При всички положения премиерата на "Индиана Джоунс 5" ще се състои през 2021. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash