Sylvester Stallone подготвя "Непобедимите 4"

Той обявяваше, че планира своето пенсиониране, но явно се отказва от тази идея. Sylvester Stallone отбеляза поредния си голям успех с "Крийд 2", няма търпение да ни покаже, че не е загубил форма с "Рамбо: Последна кръв", а паралелно с това работи по ново продължение, пише cinefish.bg. Той се похвали в Инстаграм, че подготвя следващ филм от поредицата "Непобедимите".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All of those July 4th Fireworks got my mind going! I am starting to cook up The next adventure!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 
През лятото на 2010 бе премиерата на първия филм, за който очакванията не бяха особено големи. "Непобедимите" обаче се превърна в касов хит, благодарение на участието на едни от най-големите звезди в екшън жанра, сред които Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Steve Austin, Mickey Rourke и Arnold Schwarzenegger.
 
Последваха още две продължения, в които към актьорския състав се присъединиха още Bruce Willis, Wesley Snipes, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Mel Gibson, Harrison Ford и Antonio Banderas. След премиерата на "Непобедимите 3" през 2014, който отбеляза спад в приходите, изглеждаше, че няма да има следващ филм.
 
Впоследствие Stallone заговори за продължение през 2016, като тогава стана ясно, че Hulk Hogan може да играе злодея, а филмът ще е нещо съвсем различно от предишните три. Явно работата по сценария най-после е напреднала, така че вече очакваме подробности кои ще са новите попълнения от отбора на Непобедимите. Според някои прогнози потенциалните звезди включват Donnie Yen, Iko Uwais и Keanu Reeves.

Свързани новини

Lady Gaga в нов филм на Ridley Scott

13.11.2019

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Нови сценаристи на "Карибски пирати"

28.10.2019

Keanu Reeves в "Бързи и яростни"?

25.10.2019

Коментари


flash