Sylvester Stallone подготвя сериала "Cobra"

Малко са ветераните в Холивуд, които могат да се похвалят с неговите успехи напоследък. Sylvester Stallone бе на крачка да спечели "Оскар" за "Крийд: Сърце на шампион", чиято втора част стана още по-голям касов хит. Предстои премиерата на "Рамбо: Последна кръв" през есента, а паралелно с това екшън звездата се кани да се завърне към друг свой култов герой от 80-те – лейтенант Cobretti.
 
 
"Cobra" е един от емблематичните хитове на Stallone от 1986, в който участва и тогавашната му съпруга Brigitte Nielsen. Режисьор е George P. Cosmatos, който предната година е създател на друг касов хит с екшън звездата "Рамбо: Първа кръв-част II". Самият Stallone е автор на сценария по романа на Paula Gosling за ченгето Marion Cobretti, което трябва да се погрижи за единствената свидетелка на убийство, дело на психопати от тайна организация.
 
Макар че филмът става касов хит, критиците го сравняват със земята. Дори Stallone признава, че "Cobra" не се е получил според очакванията, като причина за това са обтегнатите отношения с Nielsen, с която се развежда година по-късно. Но пък той е убеден, че сюжетът е идеален за превръщането му е сериал за някоя от стриминг платформите.
 
Според Stallone самият Cobretti няма да е се появи на екрана, но ще видим екип, който прилага изцяло неговите методи. "А това е добра идея в днешния свят, където сме залети с новини за полицейска бруталност и значително се покачват престъпленията, в които е замесено и насилие", допълва звездата.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash