Alicia Vikander се завръща в "Tomb Raider 2"

Големи бяха очакванията за ново начало на сагата за смелата Lara Croft, още повече че Alicia Vikander изглеждаше като перфектната заместничка на Angelina Jolie. "Tomb Raider: Първа мисия" обаче не беше толкова голям хит, но все пак спечели над 274 милиона долара, припомня cinefish.bg. И това е достатъчен повод да се сдобие с продължение.
 
По него вече работи Amy Jump. Една от най-уважаваните британски сценаристки, известна с работата си по няколко английски продукции, между които "Небостъргач" с Tom Hiddleston, пише сценария на втората част от приключенията на легендарната авантюристка. 
 
Самата Vikander е изчела написаното дотук и е толкова доволна, че вече е потвърдила участието си в следващия хит. Така че със сигурност ще видим "Tomb Raider 2", чийто продуцент отново ще бъде Graham King, който все още се радва на успеха на един от хитовете на 2018 – "Бохемска рапсодия".
 
Roar Uthaug бе режисьор на първия филм, но все още не е ясно дали ще се заеме и с продължението. Надяваме се скоро да разберем повече подробности за сюжета, разработен от Jump, и къде ще отведе той смелата Lara, готова за нови приключения на екзотични места.

Свързани новини

Sylvester Stallone е готов за "Rambo 6"

18.06.2019

Sylvester Stallone готви сериала "Cobra"

07.06.2019

Robert Pattinson е новият Батман

04.06.2019

Arnold Schwarzenegger с рап дебют

03.06.2019

"Доза щастие" по кината през ноември

23.05.2019

Коментари


flash